Bianca a recunoscut tot! Este sau nu insarcinata cu Livian? Iata ce marturisiri a facut concurenta!

Author: D.I.

Bianca si Livian formeaza unul dintre cele mai reusite cupluri din casa "Puterea Dragostei", in sezonul al doilea.

Bianca si Livian formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din casa "Puterea Dragostei". Cu toate acestea povestea lor de dragoste nu este una perfecta, iar zvonurile potrivit carora s-au despartit sunt la ordinea zilei.

Cei doi au trecut insa peste majoritatea obstacolelor pe care le-au intalnit si formeaza in continuare un cuplu sudat, cu foarte multi fani.

Dovada sta si in ultimele postari publicate de Bianca pe contul ei de Instagram.

Aceasta apare alaturi de Livian in ipostaze tandre, iar cei doi pare ca se iubesc mai mult ca niciodata.

Pe de alta parte, Nelson Mondialu este foarte hotarat si spune ca nu o vrea sub nicio forma pe Bianca la el in casa. Tatal lui Livian nu crede in iubirea celor doi, ci crede ca fiul lui este manipulat de Bianca. Atat de suparat e Nelson Mondialu din cauza fiului sau, incat era sa il ia salvarea.

Tatalui lui Nelson nu-i place nici ca Bianca e din Tecuci si nici ca ea a avut mai multi iubiti.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Bobicioiu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata! A avut sau nu o relatie cu Manuela? Iata ce marturisiri incredibile a facut carismaticul tanar din culisele vietii sale personale!

Citeste si: Ce bolid de lux are Robert, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar la bordul masinii sale, care atrage toate privirile!

De curand, au inceput sa circule zvonuri in mediul online despre faptul ca Bianca ar fi deja insarcinata cu Livian. Astazi, Bianca a realizat un vlog, in care a marturisit ca nu asteapta un copil, dar a dat de inteles tuturor ca il iubeste mult pe Livian si ca isi doresc sa se indrepte impreuna spre o viata de familie

fericita.