Bianca Dragusanu se pregateste de nunta. Unde si cand va avea loc marele eveniment

Autor: L.S.
Actualizat: 17 nov 2020, 15:25

Surpriză uriașă! După ce, în această vară, Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi, acum, ultimele zvonuri duc la o nuntă de răsunet!

Pe 1 august, Bianca Drăgușanu a devenit din nou soție cu acte în regulă. La câțiva ani de când a spus "Da" pentru prima dată, pentru a deveni doamna Slav, frumoasa blondă și-a găsit iarăși bărbatul potrivit! Este vorba de Alex Bodi, milionarul cu care a trăit în ultimul an o poveste ca-n filme. Cei doi și-au oficializat relația, în fața unui ofițer al Stării Civile, și fără mare tam-tam.

Bianca Drăgușanu a stabilit data nunții cu Alex Bodi! Petrecerea se va ține la un palat celebru!

În ciuda divergențe, certurilor și despărțirilor din ultimele luni, Bianca și Bodi și-au dat seama că sunt potriviți unul pentru celălalt și își doresc o familie împreună. De altfel, în nenumărate ocazii, blondina a povestit că Alex Bodi pare să fie sufletul ei pereche și se aseamănă cu el din multe ipostaze: de la culoarea ochilor, anumite trăsături fizice și până la trăsăturile de caracter și apetența pentru lux și stil.

În concluzie, până la a ajunge un cuplu legal, nu a mai fost decât un pas! Bianca și Bodi au fost cu alți doi prieteni la primărie și s-au căsătorit în mare taină. Mai mult, vedeta a lăsat impresia că nici măcar propria familiei nu a știut de decizia ei de a se mărita, întrucât, abia într-o postare de pe Instagram, diva și-a anunțat mama că...are un nou ginere.

Dacă lucrurile au fost secrete atunci, se pare că și în cazul cununiei religioase, situația ar fi asemănătoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din ultimele informații, se bârfește că Bianca Drăgușanu a stabilit data nunții cu Alex Bodi. ” Din câte știm noi, cei doi vor merge la biserică pe 22 septembrie, apoi, petrecerea se va ține la un palat select de lângă București! Dacă nu se mai întâmplă ceva între ei până atunci, și totul va merge șnur, iar zvonurile sunt reale, vom asista la cea mai importantă petrecere a anului”, au dezvăluit, pentru WOWbiz.ro, persoane din lumea mondenă!

Citeste si: Michael Schumacher dus de urgenta la un spital din Paris. Ce se intampla cu marele campion

Citeste si: Marturia cutremuratoare a barbatului care l-a vazut pe Dani Vicol murind. Ce a spus Mario Iorgulescu imediat dupa accident

Citeste si: Vei fi socat! Cat aloca GUVERNUL fiecarui copil care beneficiaza de programul Laptele si Cornul

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.