Bianca este pusa la zid de colegii sai, iar unul dintre baieti se afla in pericol de eliminare! "Maine s-ar putea sa fie ultima ta zi aici!" Afla ce rasturnari de situatie se vor produce in casa "Puterea dragostei", ASTAZI, de la 11:00 si 17:00, la Kanal

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 03:20

Citeste si: Thalida, prima reactie dupa ce a fost eliminata din casa "Puterea dragostei"! "Am invatat sa nu am incredere la prima vedere, in persoanele din jurul meu!" Iata ce marturisiri neasteptate a facut fosta concurenta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Doru, noul concurent de la "Puterea dragostei", face furori printre fete cu masina lui decapotabila! Iata ce bolid de lux detine tanarul care le-a fascinat si pe concurentele din "casa iubirii"!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.