Biletul de de adio al Madalinei Manole: de ce s-a sinucis Madalina Manole

Autor: B.M.
Actualizat: 23 nov 2020, 18:15
Bilet de adio Madalina Manole

Bilte de adio Madalina Manole: ce a scris artista in mesajul lasat familiei inainte de a se sinucide.

Madalina Manole s-a sinucis in urma cu 9 ani de zile iar moartea ei a socat intreg showbiz-ul romanesc.

Vedeta si-a luat zilele ingerand aproximativ 400 de mililitri de Furadan, un pesticid extrem de toxic, care i-a curmat viata in cateva minute.

Madalina Manole a lasat si un bilet de adio in care a incercat sa isi explice gestul fata de cei apropiati.

Bilet de adio Madalina Manole: mesajul lasat familiei

In randurile scrise inaintea sinuciderii, artista marturisea ca simte ca nu merita sa fie inconjurata de atatia oameni buni.

Madalina Manole considera ca are foarte multe defecte si ca este complexata.

"Mi-a daruit Dumnezeu – cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare si minunat dar, copilasul nostru, – cei mai buni si sacrificati parinti din lume, – frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu!

"Nu le merit, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos! Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa gândesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea(...)", a scris Madalina Manole.

"Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toti ma iubiti si mi-ati aratat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totusi eu gândesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata! Asa gândesc eu, asa trebuie!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cum sa închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, ma gândesc la voi toti, dar si la ce sa fac sa nu mai fiu!”, a mai scris Madalina Manole în biletul de adio.

Citeste si: Rasturnare de situatie! Ancheta care da totul peste cap in cazul Madalinei Manole

Citeste si: S-a aflat motivul sinuciderii Madalinei Manole! Dezvaluiri tulburatoare despre artista, nu s-au stiut aceste lucruri pana acum

Citeste si: Dezvaluiri socante despre moartea Madalinei Manole! S-a publicat jurnalul ei personal: ce a scris artista cu putin timp inainte de sinucidere

Dezvaluiri despre sinuciderea Madalinei Manole

Camelia Mitoseru, care a fost foarte apropiata de Madalina Manole, a facut o serie de declaratii socante.

Ea este de parere ca Madalina Manole a fost data peste cap de Petru Mircea, sotul ei.

In plus, Camelia Mitoseru sustine ca Madalina Manole ramasese singura, izolata, fara prieteni.

"E foarte usor sa faci o depresie. Mi-a fost colega. Nu pot sa stiu ce s-a intamplat. Chiar daca a facut o depresie… Ea a fost izolata de toti prietenii. Nu stiu.

"Era probabil un tip gelos, posesiv, nu stiu ce era intre ei doi, eu nici nu il cunosc.

Ea in ultima vreme, dupa ce a fost cu mine in trupa, a inceput sa lucreze cu Maria Dragomiroiu.

"Ani de zile au jucat amandoua ca doua surori. Din afara ci mi s-a parut groaznic e ca ea s-a cununat pe la Botosani si nu a fost nimeni la cununia ei, eu nu am vazut niciun coleg. Te poate da peste cap un barbat. Si-a dorit un barbat, si-a dorit un copil", a spus Camelia Mitoseru despre „fata cu parul de foc”.