Bogdan Mocanu, dezvaluire inedita despre fratele lui! Iata cat de bine seamana cei doi frati si ce anume a facut tanarul!

Autor: D.I.

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai apreciati concurenti de la "Puterea dragostei".

Bogdan Mocanu a fost unul dintre concurentii care au facut furori printre fetele din casa "Puterea dragostei", inca din primul sezon al emisiunii. Carismaticul tanar s-a orientat initial catre Mary, pe care si-a dorit sa o cunoasca mai bine, invitand-o la intalniri in camera rosie. Mai mult decat atat cei doi au ajuns chiar sa se sarute pasional, lasandu-se purtati de primii fiori ai iubirii. Ulterior s-a reorientat catre Roxana, care a inceput sa ii atraga atentia, dupa ce aceasta s-a despartit de Andy. 

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a postat o imagine, dar i-a scapat un detaliu rusinos!

Bogdan Mocanu a atras atentia fetelor inca de la intrarea in emisiune, datorita trupului sau extrem de bine lucrat la sala de fitness. Acesta a marturisit tuturor faptul ca aspectul lui fizic se datoreaza sportului pe care il practica inca de la varsta majoratului.


Bogdan nu s-a ferit sa posteze imagini inedite de la marile competitii la care a participat de-a lungul timpului, in cadrul carora a castigat multe trofee, de care este foarte mandru.
Se pare ca tocmai cu acest trup lucrat la sala de fitness a reusit Bogdan Mocanu sa ii atraga atentia grecoaicei despre care s-a speculat, de curand, ca l-ar fi cucerit.
Dupa ce s-a aflat in casa "Puterea dragostei" ca Roxana s-ar fi reintalnit cu Andy, in preajma sarbatorilor pascale, Bogdan Mocanu a decis sa rupa relatia cu aceasta si sa mearga fiecare pe drumul lui.
Ulterior tanarul a incercar sa formeze o relatie cu Ana Maria, insa cei doi nu au reusit sa faca pasi unul catre celelalt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ricardo, mesaj pentru cea mai importanta FEMEIE din viata lui: ''Acum sunt la 11.000 de km distanta, dar vreau sa stii ca...''


Bogdan Mocanu a revenit in casa "Puterea dragostei" si sezonul doi al show-ului matrimonial, mai hotarat ca oricand sa isi gaseasca perechea potrivita. Acesta a incerca sa formeze un cuplu cu Bia, insa nu au reusit sa se apropie si sa isi ofere o sansa.

Desi s-a acomodat deja cu tot ceea ce inseamna "Puterea dragostei", Bogdan Mocanu duce lipsa familiei sale aflata in tara. De curand, acesta a publicat pe contul lui de socializare o imagine in care apare fratele sa alaturi de noua sa iubita. Bogdan a tinut sa precizeze faptul ca fratele lui a reusit sa isi intalneasca jumatatea, chiar si in afara emisiunii.
"Frate'miu si-a gasit dragostea in afara...
pentru mine o fi tarziu?", a scris Mocanu.