Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a postat o imagine, dar i-a scapat un detaliu rusinos!

Autor: D.I.

Roxana a fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei", in primul sezon.

Roxana i-a impresionat pe baieti inca de la intrarea sa in casa cu trupul ei intens lucrat la sala de forta. Aceasta a dovedit mereu ca are grija de corpul ei, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj.
Dupa dezamagirea traita cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerita de Andy, care i-a furat inima iremediabial.

Cei doi au format un cuplu frumos, insa magia iubirii avea sa dispara dupa doar cateva luni, cand a survenit despartirea care parea inevitabila, dupa ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.

Fara sa piarda timpul, Roxana s-a indragostit de Mocanu, alaturi de care a trait o iubire scurta dar intensa. Insa totul s-a destramat dupa ce si-a facut aparitia Iancu.
La scurt timp de la despartirea de Mocanu, Roxana s-a indragostit de Iancu, de care s-a simtit foarte atrasa, desi au decis sa puna capat relatiei lor, in urma unor neintelegeri.

Dupa despartirea oficiala de Iancu, Roxana a decis sa ramana prieteni și mai mult decat atat, au început o colaborare pe plan profesional, cei doi au acceptat sa apara impreuna în videoclipurile lui Culiță Sterp.

Citeste si: Andreea si Jador, de la "Puterea dragostei", se indreapta cu pasi repezi spre o posibila relatie? Iata cum au fost surprinsi impreuna, in spatele camerelor de filmat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bogdan Mocanu, dezvaluire inedita despre fratele lui! Iata cat de bine seamana cei doi frati si ce anume a facut tanarul!

Roxana si-a atras mereu sutinatorii prin comportamentul vulcanic si prin stilul vestimentar excentric. De aceea tanara este in continuare foarte indragita de multi fani, pe care ii tine la curent cu tot ceea ce face de cand a revenit in tara si carora le impartaseste cele mai inedite secrete din culisele vietii sale.
De curand, Roxana a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care promova niste accesorii, insa i-a scapat un detaliu estetic.

Aceasta a aparut cu manichiura neingrijita.