Bogdan Mocanu, prins cu bani falși în Turcia! Livian a făcut totul public

Author: A.I.
Actualizat: 21 nov 2020, 18:15

Bogdan Mocanu a fost păcălit în bazar, cineva dându-i rest bani falși. Livian a dezvăluit totul în ultimul său vlog.

"Mi-a dat rest fake", s-a lămurit Mocanu, atunci când toată lumea i-a prezentat diferențele între o bancnotă de 50 de lire turcești falsă și una adevărată.

"Ba da, omule, că lipsesc banderolele", i s-a spus lui Mocanu atunci când a apărut cu o bancnotă de 50 de lire turcești falsă.

"Se simte", a remarcat și Livian.

Bogdan Mocanu, prins cu bani falși în Turcia! Dezvăluirea lui Livian

Livian a făcut mai multe glume legate de situație. Printre ele, și un posibil titlu de tabloid: "Bogdan Mocanu prins în flagrant când împarte lire false. Escrocherie pe față, doamnelor și domnilor". "Mă, nebunule, te crede lumea", a reacționat Mocanu.

La un moment dat și el a făcut o glumă, Livian izbucnind în râs. "Parcă-s Fizz cu gropile de gunoi acuma", a spus Mocanu, spre amuzamentul lui Livian. 

"Băi, dar ce țeapă mi-am luat, ești nebun", a constatat Mocanu atunci când a devenit clar că a primit rest o bancnotă falsă în bazar. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Bogdan Mocanu a aparut plin de VANATAI pe fata! Ce a patit concurentul

Citeste si: Raluca, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata la ce trucuri a recurs tanara!

Citeste si: None și Andra, acuzați că s-au văzut în afara casei "Puterea dragostei"! Ce reacție a avut Mocanu

Bogdan Mocanu și Andra s-au împăcat!

Andra și Bogdan Mocanu s-au împăcat! Cei doi au făcut anunțul împreună, într-un clip care a apărut pe YouTube.

"Uite, mami, cu cine sunt", i-a transmis Andra mamei sale. "Dacă mai vrei să vorbim de certuri, de despărțiri sună-l pe el (n.r.- pe Bogdan)", i-a mai spus Andra mamei sale.

"Vă sun eu, doamna Felicia", a spus Mocanu.

"Nu ne-am împăcat, că nu ne-am despărțit"

Andra a spus că nu s-au despărțit de fapt, ci că Bogdan Mocanu a făcut anunțul despărțirii la impuls

"Nu ne-am împăcat, că nu ne-am despărțit. Voiam să mai apară articole despre noi, ne simțeam nebăgați în seamă", a spus Andra.

"Tu te-ai despărțit de mine, erai nervos. Știți care e prostia lui Bogdan? Că ia decizii atunci când e nervos și e inconștient. După aia vine și îmi spune "Îmi pare rău, n-am vrut să fac chestia asta, e greșeala vieții mele, dar de fapt el e fiert, fiert după mine", a mai spus Andra.

"Mai taie din ele, Gucci", a reacționat Mocanu.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?