Bomba: Fratele lui Zanoaga de la Puterea Dragostei s-a combinat cu o fosta concurenta

Autor: O.P.
Actualizat: 17 nov 2020, 16:45

Veste bomba pentru fanii ''Puterea dragostei''. Fratele lui Zanoaga a facut o noua cucerire, chiar printre o fosta colega de emisiune a lui Alex.

Se pare ca George s-ar fi ''combinat'' cu Ana Maria Lintaru, cea care l-a innebunit pe Bogdan Mocanu. Se stie faptul ca aceasta este foarte buna prietena cu Simina, iubita lui Alex. Poate de aici si apropierea dintre cei doi. 

Citeste si: Incredibil! Cum arata Andra de la "Puterea dragostei", inainte de a recurge la operatiile estetice! Iata cat de mult s-a schimbat de atunci!

Citeste si: O noua concurenta a pasit in casa ''Puterea dragostei''! Iata cum a fost intampinata si ce baiat a fost de-a dreptul fascinat de aparitia tinerei!

Iata ce fotografie a postat Ana, alaturi de fratele lui Alex Zanoaga: 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador a facut anuntul oficial! "Cand am zis ca plec nu am glumit! Sanatatea mea este primordiala!" Iata pentru cat timp s-a retras din emisiune si ce mesaj le-a transmis colegilor sai inainte de a pleca acasa!

Citeste si: Prima reactie a Siminei dupa ce Jador a dat-o de GOL in legatura cu SARCINA! Care este ADEVARUL

Ana Maria Lintaru și Bogdan Mocanu au format un cuplu?

 

Fanii emisiunii Puterea Dragostei și-au dorit tot timpul ca Ana Maria și Bogdan Mocanu să formeze un cuplu în timpul emisiunii, însă această dorință a telespectatorilor Puterea Dragostei nu a fost materializată. Deși pe tot parcursul emisiunii Puterea Dragostei era evident că există o simpatie între cei doi, Ana Maria Lintaru si Bogdan Mocanu nu și-au oficializat niciodată relația

După ce Bogdan Mocanu a câștigat primul sezon Puterea Dragostei, Ana Maria nu s-a dezmințit și a declarat că se bucură foarte mult pentru el: „Ma bucur foarte mult pentru Bogdan, pentru mine el ar fi fost castigator indiferent de situatie, am avut foarte mari emotii pana sa aflu castigatorii, Bogdan a meritat pe deplin deoarece pe tot parcursul acestei emisiuni a aratat puterea dragostei, cat despre Bianca, in viziunea mea nu cred ca a aratat in totalitate puterea dragostei, dar publicul are ultimul cuvant.

Cât despre relatia mea cu Bogdan, astept sa ma intorc in casa in sezonul 2 pentru a exprima tot ceea ce se întâmplă intre noi”,  a declarat fosta concurenta Puterea Dragostei, in exclusivitate pt wowbiz.ro  

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.