Incredibil! Cum arata Andra de la "Puterea dragostei", inainte de a recurge la operatiile estetice! Iata cat de mult s-a schimbat de atunci!

Autor: D.I.
Actualizat: 10 sep 2019, 15:02

Andra a intrat recent in casa "Puterea dragostei" pentru a-si cauta partenerul ideal.

Andra Volos a intrat de curand in casa "Puterea dragostei" si a facut furori printre baieti. Aceasta are 21 de ani si a pasit cu mult entuziasm in casa baietilor, lasandu-i fara cuvinte, datorita aspectului ei fizic dar si datorita zambetului cuceritor. Andra le-a dezvaluit tuturor ca vine din Sighetul Marmatiei insa de multi ani locuieste in Italia.


"Nu mi-am dorit sa cunosc pe nimeni! Nu ma iau dupa aparente! Vin, cunosc si atunci atac!", a spus Andra.

Citeste si: Bomba: Fratele lui Zanoaga de la Puterea Dragostei s-a combinat cu o fosta concurenta


Andra a recunoscut in fata baietilor faptul ca cea mai recenta relatie s-a incheiat in luna mai, anul trecut si de atunci isi cauta marea dragoste. Inca de cum a pasit in casa "Puterea dragstei", Andra a recunoscut ca nu a venit pentru un baiat anume, ci dimpotriva isi doreste mai intai sa ii cunoasca mai bine pe fiecare in parte si abia apoi sa se orienteze catre cel care o atrage cel
mai mult prin felul lui de a fi.


Desi a venit cu mult entuziasm si dorinta de a-si cauta partenerul ideal, Andra a marturisit ca are mari emotii si este cu gandul la familia sa. Tanara are o relatie speciala cu mama ei, care locuieste in Italia.


Andra i-a bulversat pe baieti cu silueta ei perfecta si le-a sucit mintile lui Mocanu si Jador, cei doi ajungand sa se indeparteze, in ciuda relatiei lor de prietenie.


Desi acum are un trup de zeita si este extrem de sexy, Andra nu s-a sfiit sa le impartaseaca fanilor sai cum arata in urma cu cativa ani, cand inca nu apelase la interventiile estetice.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: O noua concurenta a pasit in casa ''Puterea dragostei''! Iata cum a fost intampinata si ce baiat a fost de-a dreptul fascinat de aparitia tinerei!

Citeste si: Andra a dat cartile pe fata! "Nu m-am culcat cu nimeni, nici cu Bogdan si nici cu Jador!" Mocanu si Jador sunt pe cale sa rupa relatia de prietenie! Afla ce detalii uluitoare vor iesi la iveala, ASTAZI, intr-o noua editie "Puterea dragostei"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.