BOMBA! Zanoaga e pa pa? Simina si Ricardo Filip sunt "intimi", isi dau pupici si inimioare

Autor: L.S.
video Foto(4)

Simina si Ricardo Filip sunt foarte "intimi": cei doi isi impartasesc amintiri din perioada "Puterea Dragostei", pe retelele de socializare.

Simina Loica si Ricardo Filip, fosti concurenti "Puterea Dragostei" au o relatie foarte "intima"! Recent, amandoi au publicat aceleasi clipuri, de pe vremea cand erau in casa dragostei, ceea ce confirma o prietenie care rezista dincolo de timp si chiar si la distanta, avand in vedere ca Ricardo Filip este inca in America.

Inca din vremea cand cei doi erau colegi de emisiune, apropierea dintre ei a fost evidenta. De veghe era Alex Zanoaga atunci, gelos si posesiv peste masura, ceea ce nu a fost niciodata pe placul Siminei.

Cand s-au intors in Romania, Simina si Zanoaga au fost invitati la "Teo Show", unde Simina a spus ca e de acord sa isi continue relatia, dar vrea sa fie libera si sa nu mai faca doar ce vrea iubitul ei, Zanoaga. Se pare ca Simina a si trecut la fapte!

Iata ce imagini au publicat Simina si Ricardo pe instagram, legat de amintirile lor din casa dragostei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: INCREDIBIL Barbatul care si-a ucis nevasta, a transat-o si a dat-o la caini a primit o oferta de angajare. Cine vrea sa faca un contract cu criminalul

Citeste si: Până unde ești capabil să iubești, în funcție de zodie – Trei zodii nu se vor speria de nimic!

Citeste si: Legea Educatiei Nationale- inceperea anului scolar in a treia saptamana din septembrie. Ce vrea fostul ministru al Educatiei sa propuna

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.