Burak Ozcivit si Fahriye Evcen, emotii mari inainte de nasterea bebelusului lor! Iata cum au fost surprinsi cei doi viitori parinti, cu doar cateva zile inainte de marele eveniment!

Autor: Daniela Iliuta

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen s-au casatorit in urma cu doi ani, iar in prezent asteapta cu nerabdare venirea pe lume a primului lor copil.

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen s-au casatorit in vara anului 2017, dupa trei ani de relatie si formeaza de atunci unul dintre cele mai frumoase cupluri din Turcia. Cei doi indragostiti au marturisit inca de atunci ca isi doresc enorm sa devina cat mai curand parinti, acesta fiind urmatorul mare vis.

Anul trecut, Burak Ozcivit si sotia sa au confirmat ca visul li s-a indeplinit si sunt in culmea fericirii la gandul ca vor forma o adevarata familie peste doar cateva zile.


Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au ales deja numele fiului lor, care va veni pe lume in jurul datei de 10 aprilie. Presa din Turcia a scris ca micutul va purta numele Karan care semnifica: erou, brav, curajos.

De curand, Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au fost la reprezentatia de Stand Up Comedy a renumitului actor Cem Yilmaz. Au spus că au ras foarte mult, iar reporterii le-au reamintit vorba lui Cem Yilmaz: "Nu ma face sa rad prea mult ca o sa nasc!".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nurgul Yesilcay (Sultana Kosem), ceruta din nou in casatorie, la 43 de ani! Iata ce moment special i-a pregatit logodnicul ei!

Cei doi viitori parinti au mărturisit ca au fost un pic ingrijorati deoarece se apropie momentul nasterii, iar ultimele minute ale spectacolului au fost cele mai grele deoarece bebelusul era deja foarte agitat.

Fahriye Evcen a spus ca mai e un pic, totul decurge foarte bine si au totul pregatit pentru Karan. nasterea va avea loc in jurul datei de 10 aprilie.( sursa: gecce.com.tr;

viatacuaromadecafea.com)