Carmen de la Salciua e cu iubirea vietii ei in Paradis. Fanii sunt in delir. Cine este barbatul cu care artista a plecat in vacanta

Author: L.S.
Actualizat: 08 ian 2020, 19:50

Carmen de la Salciua si-a inceput noul an cu o vacanta in Elvetia, alaturi de barbatul pe care il iubeste cel mai mult. Fanilor nu le-a venit sa creada cine e.

Au divortat, s-au impacat, s-au despartit si au tinut fanii cu sufletul la gura. Culita Sterp si Carmen de la Salciua nu pot sta prea mult timp departe unul de celalalt si cand nimeni nu le mai dadea nicio sansa, cei doi au aparut din nou impreuna.

Indragita artista si-a inceput anul 2020 cu o vacanta in Elvetia, tara de care declara ca s-a indragostit si ca o considera "Paradisul".

Desigur, Carmen de la Salciua nu putea sa fie singura intr-o astfel de vacanta! Toata lumea se intreba cu cine a plecat artista in vacanta. Surpriza surprizelor a venit cand chiar ea a publicat fotografii de pe o partie. Nu purta nici schiuri, nici casca sau alt echipament de iarna.

Carmen de la Salciua a dezvaluit ca iarna este anotimpul ei preferat si ca adora zapada, iar locul pe care l-a ales pentru vacanta ei nici nu putea sa fie mai potrivit.

Imbracata lejer, cu blugi si o vesta din blanita, artista il are alaturi pe barbatul vietii ei: "The ONE", cum chiar ea il numeste in descrierea fotografiei care a adus fanii la extaz.

Citeste si: Andrei, fostul concurent de la "Puterea dragostei", mesaj inedit pentru Bia! Iata ce i-a transmis tanarul, dupa ce a sustinut ca o place pe Manuela!

Mai mult decat atat, Carmen de la Salciua a publicat un instastory in care fotografiile cu ea si Culita au ca fundal o melodie de dragoste celebra: "Because you loved me", Celine Dion. Postarea sugereaza ca iubirea vietii ei este chiar langa ea, iar dragostea lor a devenit si mai puternica.

Citeste si: E oficial! Ce anunt au facut Carmen de la Salciua si Culita Sterp: tristete mare in randul fanilor

Citeste si: Culita Sterp este pregatit sa devina tata. Cand spune artistul ca se va intampla

La vederea fotografiilor cu cei doi impreuna, fanii au reactionat cu mesaje dintre cele mai frumoase si si-au exprimat bucuria:" Cel mai frumos cuplu! Sunteti speciali!", "Se vede clar in privirea ta ca il iubesti din inima", "Nu aveti cum sa stati departe unul de altul pentru ca voi va iubiti", "Sa ramaneti mereu impreuna ca sunteti perfecti", "Doamne ce ma bucur nui mai frumos cuplu ca voi mai copii iubitiva mult va iubesc va

stimez la fel am un baiat ca tine frumos si destept va pupmul...", sunt doar cateva dintre mesajele care au fost publicate de fanii artistei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: O nouă LOVITURĂ pentru Carmen de la Sălciua! Cosmin Isăilă rupe tăcerea! Vezi de ce s-a despărţit, de fapt, de frumoasa artista! "Făcea..."

Citeste si: Ce mesaj fierbinte a primit Culita Sterp de la o fana dupa despartirea de Carmen de la Salciua

Citeste si: Carmen de la Salciua si Culita Sterp, prima fotografie impreuna dupa IMPACARE: ''Se anunta spectacolul anului''

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.