Culita Sterp este pregatit sa devina tata. Cand spune artistul ca se va intampla

Author: L.S.
Actualizat: 11 dec 2019, 10:05

Culita Sterp este pregatit sa devina tata si asta cat de curand. Artistul a gasit cel mai simpatic mod in care sa anunte care ii sunt planurile.

Culita Sterp este un familist convins si nu de putine ori a afirmat ca iubeste foarte mult copiii si ca nimic nu este mai important pentru el decat familia.

Desi duce o viata destul de dezordonata si agenda lui este plina mereu, Culita este de parere ca a ajuns la momentul la care este potrivit sa isi intemeieze propria familie si sa devina tata. Artistul provine dintr-o familie numeroasa si a crescut alaturi de doua surori si un frate, iar perioada sarbatorilor a fost mereu petrecuta impreuna cu rudele si cu cei dragi.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp formeaza un cuplu foarte indragit si, desi relatia lor a fost cu multe suisuri si coborasuri se pare ca cei doi reusesc totusi sa puna iubirea mai presus de toate.

Asa se explica faptul ca, recent, Culita a imbratisat doi copii care l-au facut sa simta fiori si sa il faca sa spuna ca si el isi doreste sa devina parinte.

Mai mult decat atat, artistul a specificat ca vrea sa fie tata in viitorul apropiat, semn ca partenera lui este in cunostinta de cauza si ca cei doi se pregatesc pentru acest moment.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/568/20055405/1/culita-in.jpg

Citeste si: Culiță Sterp si-a ingrijorat fanii dupa despartirea de Carmen de la Salciua: ”Fericirea înseamnă timp”

Citeste si: Carmen de la Salciua si Culita Sterp se despart din nou? Ce mesaj dur a transmis cantareata: a dezvaluit totul

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fericirea de pe chipul lui Culita se vede cu usurinta si oricine poate sa isi dea seama ca artistul este in largul lui cu cei doi copii in brate. Ca lucrurile sa fie clare, Culita Sterp a lasat si un mesaj alaturat fotografiei: "O poza cu mine in viitorul apropiat!"

Citeste si: Cu cine va petrece Iancu Sterp sarbatorile de iarna? Iata ce mesaje neasteptate au aparut pe contul lui de socializare!

Citeste si: Veste bombă dată de Culiță Sterp! „Te prinde bine postura de tătic!”