Casa "Puterea dragostei", devastată din nou! Ce a declanșat dezastrul

Author: A.I.
Actualizat: 24 nov 2020, 10:55

Casa "Puterea dragostei" a fost din nou devastată. Totul a plecat de la dorința concurenților de a transforma platoul într-un adevărat catwalk.

Decorul a fost afectat, cu toate că s-au distrat de minune concurenții și, mai ales, concurentele.

Jador și Mocanu și-au administrat, din nou, pedepse unul altuia, primul fiind nevoit să urmărească imagini cu Simina, în timp ce câștigătorul "Puterea dragostei" a fost nevoit să vadă pe ecran imagini cu el și Roxana.

"Nu tre' să stingi televizorul, poți să pleci de-aici", i-a spus Roxana lui Mocanu.

"Dacă face așa, înseamnă că-i pasă", a spus Jador.

Casa "Puterea dragostei", devastată din nou! Ce a declanșat dezastrul

Casa" Puterea dragostei" a mai fost devastată în câteva rânduri. Cel mai recent a fost distrus mobilierul. Primii care au început să folosească mobilierul pentru a se distra au fost băieții.

Totul a plecat de la o jucărie a Marianei.

Pe celebra melodie "Gangnam style", băieții au început să petreacă și lucrurile au degenerat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fetele s-au luat și ele după ei, iar decorul de la" Puterea dragostei" a fost din nou afectat. Ele au început să arunce cu pernele unele în altele, iar Ricardo, de partea cealaltă, s-a înfășurat în hârtie igienică.

Având în vedere că data trecută s-au atacat cu extinctorul, acum a fost ceva mai ok, fiind mai ușor să refacă decorul așa cum era anterior. 

Casa "Puterea dragostei", devastată din nou! Ce a declanșat dezastrul

Casa "Puterea dragostei" a mai fost devastată după ce Jador  a atacat-o cu extinctorul pe Ella. Scenele s-au petrecut în afara emisiunii, dar Jador a publicat imaginile video pe vlogul său. 

Fetele și-au pus în gând să se răzbune pe Jador și exact asta au făcut! Din exces de zel însă, Andra a dat prea mult cu extinctorul și a devastat casa" Puterea dragostei". A urmat răzbunarea băieților, care le-au atacat cu toții pe fete. Concurenții au lăsat în urmă un dezastru după atacurile cu extinctorul. 

Citeste si: Reactie INCREDIBILA a lui Ricardo! A topait bucurie cand Manuela i-a dat papucii: ''Sunt liber acum''

Citeste si: Nelson Mondialu tuna si fulgera: NU o vrea deloc pe Bianca. "In paturile mele, in munca si truda mea? Never"

Citeste si: Daniel de la ''Puterea dragostei'' a DESFIINTAT-O pe Raluca Marina: ''Daca ar fi stiut asta si menestrelul, acum erai Plusi de la Salciua''