Cat de mult isi iubeste Livian de la Puterea dragostei tatal, pe Nelson Mondialu

Autor: L.S.
Actualizat: 22 nov 2020, 12:05

Livian de la Puterea dragostei are o relatie speciala cu tatal lui, Nelson Mondialu, chiar daca intre cei doi apar si divergente.

Livian de la Puterea dragostei are o relatie foarte speciala cu familia lui si, mai ales cu tatal lui, Nelson Mondialu. Desi Nelson a comentat mult despre relatia fiului sau cu Bianca, se pare ca Livian nu este afectat deloc de spusele tatalui.

Livian a publicat recent o filmare de familie, din anul 2006, in care apare alaturi de tatal lui. Mama lui Livian era cea care filma momentele, iar atmosfera care se face simtita cu usurinta chiar si pe o filmare, este ca intre cei trei era o relatie de iubire si armonie deplina in acele vremuri.

Cat de mult isi iubeste Livian de la Puterea dragostei tatal

Surprinzator sau nu, lucrurile nu s-au schimbat prea mult! In familia lui Livian domneste in continuarea iubirea si armonia si concurentul de la Puterea dragostei nu are nicio ezitare sa spuna ca ceea ce simte pentru parintii lui este ceea ce il motiveaza chiar si in prezent.

Cat de mult isi iubeste Livian de la Puterea dragostei tata. Iata dovada:

"Motivatia mea", a scris Livian, in urma cu cateva zile, atunci cand a postat filmuletul de familie, cu gandul la parintii lui.

Citeste si: "Livian și Bianca s-au despărțit"! Anunțul care i-a ȘOCAT pe fanii "Puterea dragostei"! Care este, de fapt, ADEVĂRUL

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Denisa Puterea dragostei, bomba sexy! Noua concurenta arata complet diferit inainte sa intre in casa dragostei

Citeste si: Bianca de la "Puterea dragostei", la rascruce de drumuri! Iata ce anume a decis staff-ul emisiunii in privinta sa, dupa intarzierile repetate de la filmari!

Daca Nelson Mondialu este sau nu de acord cu relatia lui Livian cu Bianca este neimportant, atata timp cat tanarul concurent a fost educat sa-si respecte visele si idealurile.

Citeste si: Cine este PRIMA IUBIRE a lui Livian! Bianca trebuie sa se imprieteneasca cu Xena

Citeste si: Denisa, noua concurenta de la "Puterea dragostei", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul acesteia, cand nu se afla in fata camerelor de filmat!

Citeste si: Nelson Mondialu a aruncat BOMBA! Vrea sa treaca apartamentul lui pe numele Biancai!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.