Ce a facut Mihai imediat dupa ce a iesit din competitie! Nimeni nu se astepta sa mearga FIX acolo!

Autor: O.P.
Actualizat: 21 nov 2020, 01:55
mihai a iesit de la puterea dragostei

Mihai a iesit din emisiunea ''Puterea dragostei'', spre dezamagirea fanilor sai.

Mihai, inainte de ''Puterea dragostei''

Mihai le-a dezvaluit fetelor ca a fost casatorit si ca a divortat in urma cu cinci luni, pentru ca nu se mai intelegeau si ajunsesera la certuri urate. Acesta a recunoscut ca mariajul lor a durat doar sase luni, dupa o relatie de trei ani. Intrebat daca are copii, Mihai a raspuns ca nu a fost sa fie desi isi doreste sa devina parinte.

Citeste si: Bia de la Puterea dragostei, surprinsa in club! Iata cum a fost filmata, la scurt timp de la retragerea sa temporara din emisiune pentru a-si trata problemele de sanatate!

Mihai s-a casatorit cu Miki in septembrie 2017. Cei doi s-au cunoscut tot prin intermediul unei emisiuni. Inca de la inceputul anului 2018, au existat zvonuri ca acestia s-ar fi despartit.

Se pare ca acestea s-au si adeverit, cei doi spunandu-si ADIO la doar cateva luni de casnicie. 

Citeste si: Mihai de la "Puterea dragostei", surprins intr-un club, alaturi de o fosta concurenta din primul sezon al show-ului matrimonial! Iata cum au fost filmati cei doi!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a facut Mihai dupa ''Puterea dragostei''

Imediat dupa ce a iesit din emisiune, Mihai a iesit cu prietenii sai, inclusiv cu Madalin, fost concurent ''Puterea dragostei'' sezonul 1, fostul iubit al Viorelei. 

Citeste si: Mihai de la "Puterea dragostei", surprins intr-un club, alaturi de o fosta concurenta din primul sezon al show-ului matrimonial! Iata cum au fost filmati cei doi!

Citeste si: Imagini nemaivazute de la nunta lui Mihai! Un fost concurent ''Puterea dragostei'' i-a fost CAVALER de onoare!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.