Imagini nemaivazute de la nunta lui Mihai! Un fost concurent ''Puterea dragostei'' i-a fost CAVALER de onoare!

Autor: O.P.
Actualizat: 19 nov 2020, 06:30
nunta lui Mihai Miki Foto(5)
nunta lui Mihai Miki

Mihai este cel mai nou concurent ''Puterea dragostei''. Aceasta a declarat, inca de la intrarea in emisiune, ca este proaspat divortat.

Mihai s-a casatorit cu Miki in septembrie 2017. Cei doi s-au cunoscut tot prin intermediul unei emisiuni. Inca de la inceputul anului 2018, au existat zvonuri ca acestia s-ar fi despartit. Se pare ca acestea s-au si adeverit, cei doi spunandu-si ADIO la doar cateva luni de casnicie. 

Citeste si: Bernadette, fosta concurenta de la Puterea dragostei, ipostaze tandre alaturi de unul dintre baietii din primul sezon al show-ului matrimonial! Iata cum au fost surprinsi!

Mihai si Miki au avut o nunta mare, cu multi invitati, printre care si surpriza... Madalin. Madalin, concurentul ''Puterea dragostei'' sezonul 1, fostul iubit al Viorelei a fost prezent. Se pare ca ce doi se cunosc si chiar sunt prieteni. Ba chiar mai mult, acesta i-ar fi fost cavaler de onoare. 

Citeste si: Livian mesaj fara perdea pentru Bianca: ''Vreau sa fac dragoste cu...''

Iata imaginile nevazute de la nunta cu Mihai cu Miki, fosta sa sotie: 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mihai este noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost intampinat de fete si pe cine a invitat la primul dans!

Citeste si: Imagini INCREDIBILE! Simina, BATUTA de Zanoaga? Unde a aparut aceasta cu ochiul VANAT!

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.