Ce a facut Raffaello, de la Puterea Dragostei, cand a ajuns acasa, la Iasi

Autor: L.S.
Actualizat: 05 sep 2020, 22:05

Raffaello, concurentul de la Puterea Dragostei, a astepta cu sufletul la gura sa ajunga acasa, la Iasi, ca sa faca asta:

Venit recent in casa dragostei, Raffaello este deja un concurent popular printre fanii emisiunii Puterea Dragostei. Tanarul, originar din Iasi, nascut in zodia Leu, este un impatimit iubitor de masini de lux.

Toata lumea stie ca Raffaello are un Mustang ultimul ragnet, auriu. In urma cu cateva zile, tanarul a ajuns acasa, la Iasi, pentru a se bucura de cateva zile libere, in care nu se filmeaza pentru emisiune.

Dar care credeti ca a fost primul lucru pe care l-a facut Raffaello, cand s-a vazut acasa?

Ii era atata de dor de masina lui incat nu a mai contat nici ca era noaptea, tarziu, nici ca era obosit si s-a dus direct in garaj, sa-si salute febletea.

Citeste si: Raffaello de la Puterea Dragostei sparge norma: are masina de fite si vrea si gagica de fite. Pe cine crezi ca a pus ochii?

Citeste si: Ce mistere ascunde trecutul amoros al Siminei? Care a fost natura relatiei dintre ea si Culita? Iata ce marturisiri uluitoare au facut cei doi!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Culita Sterp si Alex Zanoaga, intalnire de gradul zero! Cum au ajuns cei doi concurenti sa se scuipe reciproc? Iata de la ce anume a plecat totul!

In ziua urmatoare, Raffaello si-a facut simtita prezenta in oras! A iesit pe strazile Iasiului cu bolidul lui de lux, cu muzica la maxim, relaxat si fericit. Desigur ca toate capetele s-au intors catre tanarul concurent de la Puterea Dragostei.

Nici seara nu a facut altceva Raffaello! Se vede ca pasiunea pentru masina lui este enorma, din faptul ca tanarul si-a petrecut aproape tot timpul plimbandu-se cu bolidul. In intunericul noptii, strazile din Iasi au rasunat de zgomotul inconfundabil facut de Mustangul lui Raffaello.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal d

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.