Ce a spus Bianca Dragusanu despre Alex Bodi si controversata lor relatie: "Ori la bal, ori la spital"

Autor: L.S.
Actualizat: 05 sep 2020, 11:55

Bianca Dragusanu recunoaste ca are o viata sentimentala tumultoasa si ca in prezent lucrurile se apropie de o finalitate.

Invitata intr-o emisiune televizata, Bianca Dragusanu a acceptat sa vorbeasca despre relatia ei cu Alex Bodi si a recunoscut ca ea se plictiseste foarte repede.

Intrebata despre viata ei sentimentala, Bianca Dragusanu a declarat ca relatia ei se poate asemana cu celebrul film serial "Game of thrones".

" Sper sa nu moara regina", a spus Bianca." Suntem in ultimul sezon, adica ori la bal ori la spital", a completat blondina, in legatura cu relatia pe care o are cu Alex Bodi.

"E u ma plictisesc foarte repede. E foarte fain tot ce se intampla! Altfel nu cred ca as fi fost in relatia asta. Si el se plictiseste repede. Este un ardelean focos, ca si mine. Poate din cauza ca semanam atat de mult, suntem doua pietre tari, mai ies scantei, din cand in cand. El este cum vreau eu", a mai spus Bianca Dragusanu.

Citeste si: Ultimul TUN dat de Dragnea înainte să intre-n pușcărie, lovitura pentru toată România

Citeste si: Ce i-a ascuns Anamaria Prodan mamei sale si de ce a facut asa ceva? Acum s-a aflat totul

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: București în FALIMENT nedeclarat. Gabriela Firea face declarații șocante despre buget și facturi

Daca ar fi sa dau o nota pentru viata mea sentimentala ar fi 10.

"E usor de trait alaturi de mine. Eu sunt un om care se poate adapta oricarei conditii si sunt foarte usor de citit, si sunt foarte sincera, si sunt foarte transparenta.

Oricum se poate citi totul pe fata mea", a spus Bianca, atunci cand a fost intrebata cat de usor sau greu este pentru un barbat sa ii fie partener.

" Exista conjuncturi in care nu mi-a placut sa fiu, dar mi-am asumat totul! Stiu sa gestionez din reflex anumite situatii. Nu sunt nici pe departe perfecta si poate si de asta sunt atat de iubita.

Nu am nicio problema cu nimeni. Sunt un om care are o energie buna, care da tot ce are mai bun, care vrea sa evolueze, care greseste."

"Eu imi doresc liniste si stabilitate, imi doresc o familie, dar noi doi ne asemanam foarte mult. El are ceva din mine! Semanam foarte mult: ma uit in ochii lui si stiu ce gandeste, se uita la mine si stie exact ce gandesc", a spus Bianca despre relatia cu Alex Bodi.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: antenastars.ro

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.