Ce a spus criminalul politistului din Timis? Acestea au fost ultimele cuvinte ale lui Marcel Lepa, inainte să se spanzure

Autor: L.S.
Actualizat: 05 sep 2020, 07:35

Marcel Lepa, criminalul care a ucis un polițist, săptămâna trecută, s-a sinucis în penitenciarul de la Timișoara. Gardienii l-au descoperit spânzurat cu un cearșaf.

După ce l-a împușcat pe polițist, Marcel Lepa a reușit să fugă, insa a fost descoperit și arestat ulterior. Numai că Lepa a ales să își pună capăt zilelor, fiind deschisă o anchetă care va stabili toate circumstanțele în care s-a produs acest gest extrem.

Marcel Lepa – conform ultimelor informații – a declarat că regretă moartea polițistului.

Îmi pare rău, nu așa trebuia să se întâmple lucrurile.

Situația a luat o întorsătură dramatică ”, ar fi fost ultimele cuvinte ale lui Marcel Lepa, conform stirilekanald.ro.

Conform sursei citate, Marcel Lepa le-a mai declarat polițiștilor că nu voia să se întoarcă în închisoare pentru să-și petrecuse deja 16 ani după gratii din cauza unor alte infracțiuni comise.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu o noapte înainte de a pleca din spital, fără să fie întrebat, a povestit despre felul în care a fost urmărit și prins de polițiști, că era ascuns undeva destul de aproape de urmăritori încât a auzit discuția acestora. Știa că se pregătesc să-l urmărească cu drone și se gândea cum să se ascundă fără să fie văzut”, a declarat Olimpia Oprea, managerul Spitalului Municipal Timișoara.

Citeste si: Val de aer tropical peste România! Temperaturi extreme, în următoarele zile

Citeste si: Anunt important! Ce se intampla cu SALARIILE bugetarilor

Citeste si: Cresc pensiile! Anuntul care spulbera orice dubiu. cat va fi punctul de pensie

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.