Ce face acum Simona de la "Puterea dragostei". Nu s-a mai auzit nimic de ea de când a părăsit casa!

Autor: A.I.
Actualizat: 03 oct 2021, 00:25

Simona de la "Puterea dragostei" a rămas aceeași fată frumoasă pe care fanii emisiunii o îndrăgeau atunci când era în show.

Momentan, Simona nu are iubit. Cel puțin nu unul pe care să îl facă public. 

Tânăra postează constant selfie-uri și clipuri video pe pagina ei de Facebook, însă toate aparițiile sunt cu ea singură, fără o prezență masculină.

A plăcut-o Culiță Sterp!

Culiță Sterp a plăcut-o atunci când a cunoscut-o, în timpul șederii lui temporare la "Puterea dragostei".

"Îmi place de ea, este deosebită, poate vom avea un viitor împreună", spunea cântărețul în emisiune. 

Ba chiar i-a mărturisit prezentatoarei show-ului, Andreea Mantea, că se gândea serios dacă să intre sau nu pentru ea în casa "Puterea dragostei" și să devină concurent cu drepturi depline.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”De Culiță nu am mai auzit nimic... Nu m-a contactat niciodată. Dacă el nu mă căută... Mi-a spus că el vrea să fie căutat, m-a căutat el o dată, de două ori, de trei ori, iar eu nu i-am scris deloc. I-am spus că eu sunt orgolioasă și nu o să îl caut”, mărturisea Simona.

Culiță recunoștea, mai apoi, într-un live pe Wowbiz.ro că Simona îi pare genul care vrea să conducă într-o relație și că el nu e de acord cu asta.

"Am cunoscut-o cât de cât în emisiune și am constatat că este genul de femeie care vrea să conducă un bărbat, iar eu sunt genul de bărbat care nu dorește să fie condus într-o relație. În concluzie, nu îmi place așa,nu ne potrivim. Nu mă regăsesc în tiparul de bărbat dorit de Simona", mărturisea Culiță Sterp.    

Citeste si: Anunțul lui Bogdan Mocanu despre el și Andra după ce s-au certat! A făcut totul public! E implicat și Hamude

Citeste si: Simina este gravidă și s-a despărțit deja de Zănoagă? Ce au observat fanii "Puterea dragostei"

Citeste si: Ricardo vrea înapoi în casa "Puterea dragostei"! Mesajul pe care l-a transmis fanilor

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.