Ce face David cand vine ora de somn? Andreea Mantea ne-a aratat ce se intampla

Autor: L.S.

Cine a mai vazut copil care sa vrea sa mearga la culcare de buna voie? Nici David, fiul Andreei Mantea nu face exceptie! Iata cum l-a surprins vedeta pe baietel

Andreea Mantea se bucura de clipe minunate alaturi de David, fiul ei. Baietelul este adorabil, iar legatura dintre cei doi este una extrem de profunda: sunt efectiv indragostiti unul de celalalt, sentiment pe care doar mamicile il cunosc cu adevarat!

Citeste si: Monica Gabor in pragul saraciei? Vinde în America uleiuri “vindecătoare de cancer”si face reclamă pentru produsul lui Mr. Pink

Citeste si: Gabriela Firea vrea sa doneze bani pentru reconstructia Notre Dame

Prezentatoarea emisiunii "Puterea dragostei" este mereu nerabdatoare sa se intoarca la David, care are o pofta debordanta de joaca!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este stiut, in randul parintilor, faptul ca niciun copil nu ar vrea sa doarma vreodata! Toti sunt atat de "ocupati" cu joaca, incat ar face orice sa sara peste somn ca sa le ramana mai mult timp in care sa faca cele mai importante lucruri: sa se joace, evident!

Citeste si: Plusica va fi mama? Raluca Marina ar putea avea gemeni! Ce reactie a avut iubitul fostei concurente de la "Puterea dragostei"

Citeste si: Jador si Mocanu, gest umanitar IMPRESIONANT pentru fata care a agonizat 40 de ore in urma unei explozii ce i-a ars jumatate din corp

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

Nici David nu face exceptie, din cate ne putem da seama! Din dorinta de a explora cat mai mult ce poate sa faca el cu o canapea, David a adormit "pe campul de lupta", rapus de Mos Ene.

Mamica Andreea l-a inregistrat pe micut si ne-a aratat si noua ce inseamna cu adevarat sa cazi la datorie.

Vezi Kanal D live

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.