Ce masina de lux are Ionatan, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cu ce bolid atrage fetele carismaticul cantaret!

Autor: D.I.

Ionatan a intrat recent in casa "Puterea dragostei" si este increzator ca isi va gasi jumatatea.

Ionatan are 20 de ani si vine din Sibiu. Acesta a marturisit ca este cantaret de muzica rap si ca marea sa pasiune va ramane muzica. Tanarul a recunoscut va a avut o relatie serioasa, in urma cu sapte luni si in prezent, isi doreste enorm sa isi intalneasca jumatatea.

"Sunt artist, cânt! Am început cu un trap, rap! Mama mea e pocăită și mi-a pus numele David Ionatan!", a spus Ionatan.


Noul concurent chiar a ales sa danseze cu Ligi. Apoi, a mers în casa băieților, unde a fost luat la întrebări de catre ceilalti concurenți.
Ionatan a demonstrat tuturor inca de la intrarea in casa "Puterea dragostei", ca are o fire directa si mai mult decat atat, ca stie cum sa se comporte cu o femeie, in ciuda faptului ca are o varsta frageda.
Acesta nu s-a sfiit sa isi arate bolidul de lux, de care este foarte mandru si cu ajutorul caruia a atras admiratia multor femei.

Citeste si: Ce mama superba are Andrei de la "Puterea dragostei"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit tanarul de la cea care i-a dat viata!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alex Zanoaga, fostul concurent de la "Puterea dragostei", si-a facut un nou tatuaj spectaculos! Iata cum a fost surprins carismaticul tanarul!

Citeste si: Puterea Dragostei- Jador are MIREASA: "Au incercat femei sa ma faca sa te inlocuiesc"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.