Ce s-a intamplat in ziua in care Viorela si Stefan au implinit 5 luni de relatie! Au facut anuntul imediat

Autor: Oana Picerea

Viorela si Stefan s-au cunoscut si s-au indragostit iremediabil la "Puterea dragostei" si au reprezentat unul dintre cele mai stabile cupluri din "casa iubirii"!

Viorela si Stefan au implinit luna aceasta 5 luni de relatie. Cei doi indragostiti au dovedit cat de tare se iubesc si prin faptul ca isi petrec tot timpul impreuna. 

Citeste si: Viorela si Stefan, de la "Puterea dragostei" s-au casatorit! Iata imaginile care confirma ca cei doi indragostiti si-au unit destinele!

De cand au iesit din competitie, cei doi sunt nedespartiti.

Astfel, ca Viorela si Stefan au si planuri de casatorie. Dar pana acolo, se pare ca sarbatoresc fiecare luna petrecuta impreuna. 

Citeste si: Viorela de la "Puterea dragostei", prima poza cu fetița! Fanii sunt în extaz! "Ce frumoasă e. Să vă trăiască!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La implinirea a 5 luni de relatie se pare ca Stefan i-a facut un super cadou Viorelei. Iata despre ce e vorba: 

Citeste si: Viorela s-a descalificat din casa ''Puterea dragostei'' pentru Stefan! Ce s-a intamplat cu relatia lor, DUPA doua luni! Stefan a anuntat: ''Cum s-ar spune...''