Ce sanse are Bianca la inima lui Iancu, dupa ce el a pus capat relatiei cu Roxana? Iata ce si-au spus cei doi intre patru ochi!

Autor: D.I.
Actualizat: 04 sep 2020, 08:20

Dupa despartirea de Roxana, Iancu si-a indreptat atentia catre Bianca.

Dezvaluirile incredibile care au iesit la iveala despre Iancu si Bianca au dus la destramarea relatiei lui cu Roxana. Se pare ca cei doi s-au intalnit pe ascuns, au vorbit, iar la plecare s-au sarutat.
"Ne-am intalnit, am mai povestit si la plecare, na, ne-am pupat. Da, eram cu Roxana si m-a mustrat foarte tare constiinta de atunci. Eu nu am vrut sa fac chestia asta. Am vrut doar sa o iau in brate, dar nu stiu cum...",

a spus Iancu. 
Dupa despartirea de Roxana, Iancu si-a indreptat atentia catre Bianca. In editia de astazi, cei doi s-au retras pentru a vorbi intre patru ochi despre ceea ce simt unul pentru celalalt si despre posibilitatea formarii unui cuplu.


Iancu i-a marturisit Biancai faptul ca s-a simtit prost fata de Roxana, dupa ce aceasta a aflat despre sarutul lor.
"M-am simtit prost! Nici nu am putut sa dorm in noaptea aia! M-am gandit ca o sa zici tu ca sa bagi raca intre noi!", a spus Iancu.

Pe de alta parte, Iancu a recunoscut ca nu poate intra atat de rapid int-o alta relatie, ci mai are nevoie de timp.
Si mie imi place de tine! Dar cine iese dintr-o relatie si intra in alta? Trebuie sa stai putin sa te gandesti! Sa suferi un pic! Nu vreau sa sufar pe umarul tau, ca o sa zica lumea ca profit de tine! Vreau o bucata de timp sa vad ce trebuie sa fac!", a spus Iancu.

Citeste si: Bogdan Iordache de la "Puterea dragostei", aparitie de senzatie! Iata cum a fost surprins concurentul, in culise, alaturi de unul dintre colegii sai!

RECOMANDAREA ZILEI: Alerta de canicula in toata tara! Mare atentie: pana la cat va urca mercurul in termometre

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.