Ce sora frumoasa are Deea de la Puterea Dragostei! Este superba

Autor: L.S.
Actualizat: 22 nov 2020, 06:40
video Foto(9)

Deea de la Puterea dragostei are o sora mai mica, iar cele doua seamana foarte mult! Uite cat de frumoasa e sora Andreei Ardelean

Deea, buna prietena a Andrei de la Puterea dragostei are o sora mai mica, iar aceasta traieste in Italia. Cele doua surori seamana foarte mult, insa cea mica are ochii albastri, de o frumusete iesita din comun.

Iata ce sora frumoasa are Deea de la Puterea Dragostei! Este superba!

Deea de la Puterea dragostei are 21 de ani si este din Maramures.

Tanara a facut furori printre baieti inca de cand a pasit in casa. De departe, cel mai incantat de venirea fetei a fost Mocanu, care, fara sa stea pe ganduri a facut primele demersuri pentru a se apropia de Deea, la acel moment.

" Frumoasa adormita a intrat, bai!", a spus Mocanu atunci cand a vazut-o pe Deea.

Deea a facut furori printre baieti inca de cand a facut primii pasi in casa" Puterea dragostei" cu silueta sa perfecta si cu un ten de portelan.

Deea a marturisit ca o cunoaste din afara emisiunii pe Andra, avand o relatie stransa de prietenie si ca amandoua au venit cu ganduri serioase de a-si intalni partenerii ideali.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: PREMIERA la ''Puterea dragostei''! Doua concurente s-au SARUTAT in vazul tuturor

Citeste si: Deea și Andy, scandal monstru la "Puterea dragostei"! I-a stricat coafura: "Nu mai vorbesc cu el, jur"

Deea si Andra nu s-au sfiit sa recunoasca faptul ca sunt foarte bune prietene, asa cum nu au ezitat sa postezi si numeroase imagini in care apar impreuna la shopping, in cele mai exclusiviste destinatii. In luna iulie, cele doua prietene au calatorit la Monaco, unde au fost surprinse in timp ce ieseau dintr-un magazin al unui brand celebru.

Citeste si: Andra Voloș, fără sutien! Imaginea incendiară care a apărut cu iubita lui Mocanu

Citeste si: Deea si Andra, la shopping in Monaco! Iata cum au fost surprinse cele doua bune prietene, in cele mai exclusiviste locatii, asemenea unor dive!

Citeste si: Andra, noua concurenta de la "Puterea dragostei", a facut furori in casa baietilor! Iata cum a fost intampinata tanara si pe cine a pus deja ochii!

 

 

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.