Ce vrea Serena Williams, dupa ce a fost "spulberata" de Simona Halep, in doar doua seturi, la Wimbledon

Author: L.S.
Actualizat: 02 sep 2020, 02:45

Serena Williams nu a avut nicio șansă în finala de la Wimbledon, în fața Simonei Halep. Marea noastră campioană a "spulberat-o" pe Serena în două seturi, scor 6-2, 6-2.

Ajunsă la 37 de ani, Serena Williams ar vrea ca meciurile din circuitul feminin să se dispute pe sistemul "cea mai bună din cinci seturi".

" Cred că argumentul privind condiția fizică este nul. Noi dorim asta și suntem pregătite! Cred că orice jucătoare e pregătită pentru trecerea la cinci seturi. Chiar am discutat asta cu directorii turneelor, dar mi-au spus clar: «Ne place actuala configurație».

Nu cred că e un argument suficient de solid”, a declarat Serena Williams pentru Tennis World USA.

Și antrenorul Serenei Williams a cerut schimbări în tenis

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a propus o schimbare istorică în tenis și a insistat pentru legalizarea on-court coaching-ului în timpul meciurilor de la turneele de Grand Slam.

Francezul a militat pentru schimbarea regulilor din tenis, pentru introducerea unei reguli care să permită și la turneele de Grand Slam intervenția antrenorilor pentru sfătuirea jucătorilor lor.

Este tocmai motivul de la care a pornit tot scandalul cu Serena Williams în prim-plan, la finala US Open, pierdută de sportiva din SUA în fața lui Naomi Osaka.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce a făcut Serena în finala de la US Open 2018

În finala de la US Open din 2018, Serena Williams şi-a pierdut cumpătul în trei momente ale setului secund.

Prima oară, în momentul în care arbitrul Carlos Ramos a anunţat că Patrick Mouratoglou i-a dat sfaturi din tribună, un lucru interzis la turneele de Grand Slam." Eu nu trişez pentru a câştiga. Prefer să pierd. Poate nu ştii asta", a comentat campioana.

sursa: digisport.ro

Citeste si: De ce a ținut Cristina Ich sarcina SECRETĂ până acum? Motivul este incredibil

Citeste si: Max Dadashev a murit. Ce i-a spus antrenorul lui, inainte sa primeasca lovitura finala: "Ești prea lovit.Te rog, Max. Lasă-mă să fac asta"

Citeste si: O noua concurenta isi va face aparitia in casa "Puterea dragostei"! "Cand ma uit in ochii tai vad atatea lucruri!" Afla pe cine a pus ochii misterioasa tanara si ce reactii va starni, MAINE, intr-o editie incendiara de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D