Cei mai buni bărbați la pat. Zodii de top în dormitor

Autor: Raluca Ionita
Actualizat: 29 nov 2020, 00:05
Cei mai buni bărbați la pat. Zodii de top în dormitor

Cei mai buni bărbați la pat. Atunci când vorbim de specialiști în amor, patru zodii s-au făcut remarcate în horoscop, acestea fac din bărbații care s-au născut în aceste semne zodiacale adevărati maieștrii ai plăcerii.

 

Abilitățile lor sunt diferite, însă nicio femeie nu le poate rezista. Pe lista acestor bărbați se afle bărbatul Berbec, spontaneitatea poate cel mai mare preț.

Bărbatul din zodia Rac se numără și el printre masculii alfa ai zodiacului, însă acesta se face remarcat prin romantism, tandrețe, și nopți de dragoste la lumina lumânării. Iată care sunt cei mai buni cinci bărbați la pat.

Cei mai buni bărbați la pat: Rac

Nativul din Rac este considerat ca fiind unul dintre cei mai sensibili bărbați din zodiac, dar cu toate astea, el se transformă într-un adevărat amant dormitor. E dacă reușesc să pătrunzi în patul unui Rac, te poți considera o norocoasă, deoarece acesta este foarte pretențios și își alege cu grijă partenera cu care să-și petreacă o noapte de amor.

Citeste si: Horoscop februarie 2020: O perioada plina de schimbari SEMNIFICATIVE! Nativul care isi schimba DESTINUL in februarie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscop. Cea mai norocoasă zodie în 2020

Citeste si: Horoscop zilnic 10 ianuarie: O zodie va avea un NOROC colosal

Cei mai buni bărbați la pat: Berbec

Nativii din Berbec sunt considerați ca fiind bărbații perfecți. Acești nativi știu cum să facă o femeie fericită și să iasă întotdeauna câștigători.

Nativii din Berbec nu stau rău nici în ceea ce privește viața sexuală, aceștia reușesc să obțină orice de la femeia pe care și-o doresc. Bărbatul Berbec reușește să ghicească și cele mai ascunse dorințe ale partenerului.

Cei mai buni bărbați la pat: Fecioară

Nativii din Fecioară, la fel ca și cei din Rac, sunt considerați la început ca fiind firi timide aproape introvertite.

Dar, cu toate astea, aceștia se transformă cu adevărat în dormitor. Nativii din Fecioară sunt genul de bărbați care se simt flatați atunci cum sunt complimentați pentru abilitățile sexuale, iar la fiecare partidă vecinii au parte de multe țipete.

Citeste si: Horoscop februarie 2020. Schimbari majore pentru mai multe zodii: comunicarea si activitatea profesionala sunt in prim plan

Cei mai buni bărbați la pat: Scorpion.

Scorpionii pot fi considerați ași în materie de sex. Aceștia exprimă senzualitate prin orice gest sau afecțiune, prin urmare este greu să reziști în fața unui nativ din Scorpion. Nu este o decizie pe care o vei regreta, deoarece vei fi cu tratată ca o prințesă, iar toate dorințele vor fi îndeplinite.

 

Taguri: