Cerere in casatorie in DIRECT! Fostul concurent ''Puterea dragostei'' a cerut-o de NEVASTA!

Autor: O.P.
Actualizat: 18 nov 2020, 10:10

Rusu a cerut- in casatorie pe Roxana Printesa Ardealului, in direct, la televizor in fata tuturor.

Dupa ce ieri Andreea Mantea a facut anuntul ca Rusu a fost oficial descalificat din casa ''Puterea dragostei'', acesta a facut un gest inedit pentru iubita sa, mama viitorului sau copil. 

Rusu si Roxana mai fusesera logoditi inainte ca el sa se inscrie in show-ul matrimonial ''Puterea dragostei''. Cei doi au mers la o emisiune TV pentru a povesti despre relatia lor, iar Rusu a facut un gest extraordinar.

S-a asezat in genunchi in fata iubitei sale si a pus marea intrebare, la care aceasta a raspuns fericita: Da!

Rusu de la ''Puterea dragostei" va deveni tatic

Roxana Printesa Ardealului a anuntat faptul ca este insarcinata in aproape 4 luni. 

Citeste si: Rusu, fostul concurent de la ''Puterea dragostei'', o sa devina TATIC! Roxana l-a facut cel mai fericit barbat din lume!

''A fost o serie de certuri, impacari. S-a tot spus la Puterea dragostei ca eram impreuna in acea perioada. In acea perioada chiar eram certati. Fiecare pe drumul lui'', a spus Roxana Printesa Ardealului. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acestia au mai povestit cum s-au inscris amandoi la ''Puterea dragostei'' si din cauza faptul ca au format un cuplu, doar el a putut merge. 

Citeste si: Rusu, in lacrimi! A facut anuntul trist pe o retea de socializare: ''Vei ramane mereu in sufletul meu''

''Nu am putut sa o uit nici acolo. Orice fata vedeam, o vedeam pe ea'', a spus Rusu. 

''In timp ce el era la Puterea dragostei eu am aflat ca eram gravida, nu voiam sa ii spun. Apoi el a avut niste probleme familiale si i-am spus'', a spus Roxana Printesa Ardealului.

Rusu a fost descalificat

''Am aflat ca Rusu o sa fie tatic. Felicitari Rusu, te descalificam, rusine sa iti fie ca nu ai fost capabil sa ne spui si noua.

Sa nu fii capabil sa spui adevarul, este jenant. Nu este treaba mea, felicitari Rusu, esti descalificat si felicitari pentru ca o sa fii tatic'', a spus Andreea Mantea. 

Rusu de la Puterea Dragostei a iesit din casa pentru a-si rezolva cateva probleme personale, iar toata lumea se astepta ca el sa revina. Cu toate acestea, se pare ca Rusu s-a impacat cu fosta sa iubita, Roxana Printesa Ardealului. 

Mai mult decat atat, cei doi au anuntat ca vor deveni parinti de baietel. Anuntul a fost facut mai intai de Roxana pe o retea de socializare, iar apoi a fost confirmat de Rusu, pe contul sau de Instagram.