Rusu, in lacrimi! A facut anuntul trist pe o retea de socializare: ''Vei ramane mereu in sufletul meu''

Author: O.P.
Actualizat: 05 sep 2019, 16:43

Rusu de la ''Puterea dragostei'' a postat un mesaj trist pe o retea de socializare.

Rusu a postat un mesaj trist pe o retea de socializare dupa ce a aflat ca bunul sau prieten, Razvan de la Oradea, a murit. 

''Nu pot sa cred ca ai plecat de langa noi colegul nostru bun,😥😥😥inca o pierdere in lumea muzicii... vei ramane mereu in sufletu meu...te iubesc prieten drag si coleg...Dumnezeu sa te ierte😪😪😪Drum bun Razvan Taichis''

Citeste si: Iancu Sterp, afirmatie halucinanta despre Roxana, fosta lui iubita! "Avem si copii deja..." Iata ce anume a aparut pe contul lui de socializare!

În cursul zilei de miercuri, 4 septembrie, s-a stins din viață Răzvan de la Oradea, după ce a suferit nu mai puțin de patru stopuri cardio-respiratorii. Manelistul avea doar 35 de ani.

Citeste si: Ricardo s-a intors in Romania! Cine este BRUNETA, fosta concurenta ''Puterea dragostei'', care l-a asteptat la AEROPORT!

Moartea fulgerătoare a unuia dintre cei mai apreciați cântăreți de manele și muzică de petrecere al noului val i-a lăsat fără cuvinte atât pe apropiați, cât și pe fanii săi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Veste teribilă! Frații de Aur, implicați într-un accident ingrozitor!

Chiar dacă Răzvan de la Oradea se confrunta de ceva vreme cu unele probleme de sănătate, pe fondul obezității morbide de care suferea, toată lumea spera că va avea puterea să depășească toate aceste momente dificile.

Din păcate, lucrurile nu au stat așa, manelistul lăsând în urma sa numai durere și suferință.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Nu pot sa cred ca ai plecat de langa noi colegul nostru bun,😥😥😥inca o pierdere in lumea muzicii...vei ramane mereu in sufletu meu...te iubesc prieten drag si coleg...Dumnezeu sa te ierte😪😪😪Drum bun Razvan Taichis

O postare distribuită de Rusu Puterea Dragostei (@rusuflorinofficial) pe