Cerere in casatorie pe platourile de filmare ale serialului "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cine sunt cei doi actori care au si-au unit destinele in aceasta vara!

Autor: D.I.
video Foto(7)

Actorii care interpreteaza rolurile lui Idris si Nuran s-au logodit chiar pe platorile de filmare ale serialul "Lacrimi la Marea Neagra".

Chiar daca au avut niste roluri episodice in cadrul serialului "Lacrimi la Marea Neagra", Emre Ön si Senem Göktürk au fost foarte indragiti de public deoarece au reprezentat de multe ori salvarea pentru cei doi protagonisti ai productiei, Nefes si Tahir.

Interpretul lui Idris, Emre Ön, nascut in anul 1985, in Ankara, este unul dintre cei mai carismatici si talentati actori din tanara generatie.

Emre a absolvit Facultatea de Teatru si Film din cadrul Universitatii Anadolu si a inceput sa joace primele sale roluri pe scena Teatrului de Stat, din Trabzon, iar primul rol intr-un serial de televiziune a fost cel din productia "Büyük Buluşma", in anul 2016. Anul trecut, talentatul actor a fost cooptat sa joace in distributia serialului de succes "Lacrimi la Marea Neagra", unde a interpretat alaturi de iubita sa.


Senem Göktürk, tanara actrita care a interpretat rolul lui Nuran in serialul, este nascuta in anul 1986, in orasul Urgup. Si ea, la randul ei, a absolvit Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii Dokuz Eylül si a inceput sa profeseze in domeniul studiat abia anul trecut, cand a fost selectata sa joace in serialul "Lacrimi la Marea Neagra".

Citeste si: Sfioasa Esma din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", o femeie puternica si nonconformista in viata reala! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita Duygu Ustunbas pe cal, la cursurile de echitatie!

Citeste si: WOW! Cum arata celebra actrita Hazal Kaya (Filiz din serialul "Povestea noastra") in ultima luna de sarcina! Iata cat de mult s-a ingrasat!


Faptul ca cei doi indragostiti au ajuns sa joace in acelasi serial a fost o intamplare fericita, care nu a facut decat sa ii apropie si sa se cunoasca si sub presiunea unui scenariu. Mai mult decat atat actorul Emre Ön a recurs la cel mai frumos gest fata de iubita sa.
Acesta a cerut-o in casatorie pe Senem chiar pe platoul de filmare, in prezenta celorlalti colegi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ce s-au logodit pe platourile de filmare, Emre On si Senem Göktürk au decis sa se casatoareasca in aceasta vara, in luna iulie, intr-o locatie de poveste, chiar in zona in care au filmat pentru serial, intr-o locatie traditionala din Trabzon. Iata imagini inedite de la fericitul eveniment:

Citeste si: O celebra actrita a trecut prin momente de groaza, dupa ce un incendiu a izbucnit la subsolul casei sale din Istanbul! Iata ce marturisiri a facut tanara la scurt timp de la nefericitul incident!

Citeste si: Comisarul Ali din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", nunta de poveste cu aleasa inimii sale! Iata cum arata femeia care l-a cucerit iremediabil pe carismaticul Temmuz Gürkan Karaca si cum au stralucit cei doi miri, in ziua grandiosului eveniment!