Comisarul Ali din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", nunta de poveste cu aleasa inimii sale! Iata cum arata femeia care l-a cucerit iremediabil pe carismaticul Temmuz Gürkan Karaca si cum au stralucit cei doi miri, in ziua grandiosului eveniment!

Autor: D.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 01:55
video Foto(13)

Ali din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie.

Temmuz Gürkan Karaca s-a nascut in 1987, in orasul Afyon, intr-o familie de actori. Parintii sai, artisti consacrati, au descoperit inca de timpuriu ca fiul lor are un talent actoricesc nativ si i-au sugerat sa le urmeze in cariera mai tarziu.

Anii au zburat rapid, iar copilul talentat avea sa urmeze cursurile Facultatii de Teatru din cadrul Universitatii din Ankara, acolo unde de cativa ani profeseaza deja cu succes ca actor cu drepturi depline pe marile scene ale teatrelor din Istanbul si Ankara.

Insa in anul 2014 a fost cooptat intr-un prim proiect de televiziune, serialul "Deniz Yıldızı", in care a jucat magistral rolul Atakan, care i-a adus mare succes.

Mirajul serialelor cu mare impact asupra publicului l-a determinat pe talentatul Temmuz Gürkan Karaca sa accepte propunerile primite. Astfel pentru cativa ani renuntat la rolurile de teatru si s-a dedicat proiectelor de televiziune. Au urmat alte roluri importante precum cele in serialele: "Unutma beni", "Behzat Ç", "Beni Affet", "Sen Anlat Karadeniz" ("Lacrimi la Marea Neagra", in care joaca cu succes rolul comisarului Ali).

Citeste si: “Gulperi”, o poveste impresionanta despre speranta si puterea de a merge mai departe! Ce spune Nurgul Yesilcay despre rolul dramatic pe care il interpreteaza in serialul care debuteaza ASTAZI, la Kanal D!

Citeste si: Secretele lui Nurgül Yeşilçay, protagonista serialului "Gulperi"! 5 lucruri pe care nu le stiai despre celebra actrita!

Citeste si: Tahir din serialul "Lacrimi la Marea Neagra": “Imi doresc sa vizitez Romania!” Iata ce marturisiri inedite a facut indragitul Ulaş Tuna Astepe!

Citeste si: Sfioasa Esma din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", o femeie puternica si nonconformista in viata reala! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita Duygu Ustunbas pe cal, la cursurile de echitatie!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Comisarul Ali din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", nunta de poveste cu aleasa inimii sale!

Desi se dedica trup si suflet carierei sale, Temmuz Gürkan Karaca nu si-a neglijat deloc nici viata personala. Chiar daca a trecut printr-un divort cu cativa ani in urma, dupa o casnicie esuata. Tanarul actor are si o fetita din prima sa casatorie, alaturi de care adora sa petreaca timp liber. 

De curand, tanarul actor a decis sa se casatoreasca din nou, dupa doar doi ani de relatie cu superba Zekiye. Grandiosul eveniment a avut loc in vara aceasta, in luna iunie si a reunit multe rude de-ale mirilor, dar si multi prieteni si colegi de breasla.

La scurt timp de la casatorie, cei doi miri au aflat minunata veste ca vor avea un bebelus, pe care il asteapta cu nerabdare. 

Citeste si: Öykü Gürman, “Asiye”, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, o artista completa

Citeste si: Imamul Osman din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un actor nonconformist! Iata ce sotie tanara si-a ales Sait Genay si cum le sta impreuna!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.