Secretele lui Nurgül Yeşilçay, protagonista serialului "Gulperi"! 5 lucruri pe care nu le stiai despre celebra actrita!

Autor: D.I.
Actualizat: 21 nov 2019, 15:51
video Foto(6)

Nurgül  Yeşilçay o interpreteaza pe Gülperi, personajul principal feminin, din serialul cu acelasi nume, care debuteaza pe 27 noiembrie, ora 20:00, la Kanal D  

Actrita Nurgül Yeşilçay, in varsta de 43 de ani, este una dintre cele mai de succes actrite din Turcia. Talentata actrita care a stralucit in "Furtuna pe Bosfor", "Dragoste si Pedeapsa", "Kosem", si pe care o veti revedea, incepand cu 27 noiembrie, de la ora 20:00, intr-un nou serial de exceptie, "Gülperi", are o personalitate complexa si se declara dependenta de ritualurile zilnice de frumusete.

De altfel, un stil de viata sanatos si un program organizat au ajutat-o sa devina una dintre cele mai indragite actrite in Turcia, si nu numai. Iata cateva dintre lucrurile pe care nu le stiai despre frumoasa Nurgül Yeşilçay:

1. Parintii sai, ambii invatatori, au tinut foarte mult la educatia lui Nurgül, astfel incat, la varsta de patru ani, ea stia sa scrie si sa citeasca.

A mers la scoala direct in clasa a doua.

2. Are un atelier de pictura si in pauzele de filmare merge la atelier, asculta muzica si picteaza.

3. Pe platourile de filmare se relaxeaza brodand pe etamina, aceasta pasiune devenind o componenta de business. Si-a transformat materialele cusute in genti care ii poarta numele, pe care le vinde intr-un butic in Yalikavak, Bodrum.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

4. Are un ritual de frumusete de la care nu se abate si urmareste cu rigurozitate anumiti pasi; isi clateste fata in fiecare dimineata cu apa de trandafir, foloseste crema regeneratoare in fiecare seara, si apeleaza saptamanal la tratament facial.

In viata de zi cu zi, Nurgül  foloseste foarte putin machiaj, apeland doar la rimel si un ruj, de obicei mat.

Citeste si: Nurgul Yesilcay (protagonista din serialul "Gulperi") mandra de fiul ei, Nejat! Iata cum arata la 14 ani si cat de apropiat este de cea care i-a dat viata!

Citeste si: Hazal Kaya si Ali Atay, prima imagine cu bebelusul! Iata cum au fost surprinsi cei doi parinti alaturi de fiul lor, imediat dupa nastere!

5. Se declara interesata de spectrul politic si este o consumatoare de talk-show-uri TV. Asculta acelasi post de radio zilnic.

  Nu ratati, pe 27 noiembrie, de la ora 20.00, premiera serialului "Gülperi", povestea unei mame care face totul pentru a-si recastiga copiii, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.