“Gulperi”, o poveste impresionanta despre speranta si puterea de a merge mai departe! Ce spune Nurgul Yesilcay despre rolul dramatic pe care il interpreteaza in serialul care debuteaza ASTAZI, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 27 nov 2019, 11:15

Productia “Gulperi” va putea fi urmarita trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00.

Kanal D le aduce fanilor serialelor turcesti o noua productie impresionanta, “Gulperi”, care o are in distributie, in rolul principal, pe Nurgul Yesilcay, cunoscuta publicului din Romania si nu numai, dupa rolurile extraordinare din "Furtuna pe Bosfor", "Dragoste si Pedeapsa" si "Kosem".

Serialul “Gulperi”, care va debuta maine seara, la ora 20:00, la Kanal D, spune povestea dramatica a unei mame care se lupta sa recastige dragostea copiilor sai.

Un scenariu alert, plin de rasturnari de situatie, dar si aducerea in prim-plan a unui sentiment foarte puternic, cel al dragostei materne, sunt pe cale sa cucereasca inimile milioanelor de telespectatori.

“Gulperi”, o poveste impresionanta despre speranta si puterea de a merge mai departe!

Pentru Nurgul Yesilcay, interpretarea acestui rol a insemnat o adevarata lupta interioara; iata ce a marturisit actrita despre aceasta experienta:

“<Gulperi> aduce in prim plan o poveste curajoasa care ma solicita mult din punct de vedere emotional. Va reusi, oare, Gulperi sa recastige inima copiilor ei care ajung sa o urasca dupa ce le este inoculata ideea ca mama lor i-ar fi parasit? Trebuie sa recunosc ca rolul pe care il interpretez ma consuma, sunt mama la randul meu si, nu de putine ori, m-am pus in situatia in care ma intrebam ce m-as fi facut daca traiam cu adevarat aceasta drama prin care trece eroina serialului?”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Secretele lui Nurgül Yeşilçay, protagonista serialului "Gulperi"! 5 lucruri pe care nu le stiai despre celebra actrita!

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Mustafa din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cum a fost surprins celebrul Sinan Tuzcu alaturi de cea care i-a marcat existenta!

Citeste si: Nurgul Yesilcay, din serialul "Gulperi": "Am născut în cel mai firesc mod, ca o ţărancă pe câmp!”

Nu ratati premiera serialului “Gulperi”, difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D! Productia va putea fi urmarita trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri. Serialul “Lacrimi la Marea Neagra” va putea fi urmarit in fiecare luni si marti, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.