Imamul Osman din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un actor nonconformist! Iata ce sotie tanara si-a ales Sait Genay si cum le sta impreuna!

Autor: D.I.
Actualizat: 23 nov 2020, 11:50
video Foto(10)

Osman din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din generatia de aur.

Sait Genay este nascut in 1953, intr-o familie instarita din Istanbul. Acolo unde si-a realizat si studiile, sub stricta indrumare a parintilor sai. Acesta a absolvit in 1970, Conservatorul din Istanbul, sectia Actorie. In anul 1971 a inceput sa joace deja pe marile scene din Istanbul, devenind rapid un actor foarte apreciat, pentru talentul sau deosebit.

Desi si-a construit cu daruire cariera de actor, Sait Genay nu a renuntat nici la prima sa dragoste, muzica.

A profesat ca actor profesionst la unul dintre cele mai importante teatre din Istanbul, "Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Theater", intre 1988-1994. Iar in urmatorii ani a jucat cu succes in cadrul "Bakırköy Municipal Theater". Incepand cu anul 2007 Sait Genay s-a implicat in diverse proiecte de televiziune si de cinema, insa de asemenea a colaborat o perioada chiar si ca voice-over.


Sait Genay a avut o viata boema ca orice actor, insa a iubit mereu cu pasiune si a fost adeptul unei familii unite si fericite.
Desi prima data s-a casatorit pe vremea cand era foarte tanar iar mariajul a fost un esec, Sait Genay nu s-a ferit sa isi deschida sufletul catre o noua iubire. Asa se face ca celebrul actor s-a casatorit in 2015 cu mai tanara Yasemin, o femeie foarte frumoasa, alaturi de care are doi copii. Acestia au invins toate comentariile rautacioase venite la adresa lor, din cauza diferentei de peste douazeci de ani dintre ei.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/565/20047911/1/osman43093.jpg

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", in cele mai sexy ipostaze! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita Irem Helvacioglu pe plaja, intr-un costum de baie minuscul!

Citeste si: Murat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", ipostaze inedite alaturi de colegii sai! Iata cum a fost surprins carismaticul Cem Kenar impreuna cu ceilalti actori, in spatele camerelor de filmat!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.