Murat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", ipostaze inedite alaturi de colegii sai! Iata cum a fost surprins carismaticul Cem Kenar impreuna cu ceilalti actori, in spatele camerelor de filmat!

Author: D.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 15:20

Cem Kenar este unul dintre cei mai indragiti si talentati actori ai momentului in Turcia.

Cem Kenar s-a născut in 1990. Tanarul a absolvit Facultatea de Administrare a afacerilor, in cadrul Universitatii Tehnice din Orientul Mijlociu. Intre 2013 si 2014, a studiat la Binghamton University Administrations Business din New York.

Prima sa experiență actoricească a fost în 2015 cu serialul "Hayat Șarkısı" ("Cântecul vieții"). In anul 2016 a jucat in serialul "Kehribar", iar anul trecut a fost cooptat in distributia serialului "Lacrimi la Marea Neagra".

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Imagini fabuloase de la nunta lui Mustafa din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cine e actrita care i-a furat inima celebrului Sinan Tuzcu!

„Lacrimi la Marea Neagra” spune o poveste de viata tulburatoare, in care publicul din Romania va regasi o realitate dureroasa a societatii romanesti actuale: violenta domestica.

Personajul central, Nefes (interpretata de Irem Helvacioglu), este o tanara care lupta sa-si recapete libertatea dintr-o relatie plina de violenta si sa depaseasca traumele psihice provocate de aceasta. Din povestea unei victime, „Lacrimi la Marea Neagra” devine povestea unei luptatoare, simbol pentru milioane de femei curajoase care isi iau vietile inapoi si schimba in bine statistici ingrijoratoare. Conform unor statistici recente, in Romania, una din zece femei este afectata de violenta domestica.
In 2017, 46 de femei si-au pierdut viata in urma violentei in familie, conform datelor oficiale ale Politiei.

Nefes, eroina serialului, pare desprinsa din statistici dramatice. Dar, in acelasi timp, se desprinde de acestea. Fragila Nefes se transforma din victima,  intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta si, mai ales, capabila de o mare iubire care o va vindeca. 

Mare parte din actiunea serialului se desfasoara pe tarmul turcesc de la malul Marii Negre, iar publicul din Romania va avea bucuria sa descopere acest spatiu familiar in care se dezvolta scenariul extrem de alert si

intens al productiei. 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.