Imagini fabuloase de la nunta lui Mustafa din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cine e actrita care i-a furat inima celebrului Sinan Tuzcu!

Author: D.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 12:25

Mustafa din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Sinan Tuzcu s-a născut la 10 iulie 1977 în Gaziantep, in Turcia. În 2004 a absolvit Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat al Universității Mimar Sinan. Ulterior a plecat la Londra, unde a lucrat la "Arcola Theatre", fiind cooptat in numeroase piese de teatru. Dupa cativa ani petrecuti in Anglia a revenit in Turcia si a inceput sa joace la Teatrul de Stat din Ankara.

In anul 2005, a început să fie cunoscut si apreciat in lumea cinematografiei din Turcia. Ambitiosul actor a fost cooptat in anul 2006, in primul serial de televiziune "Ihlamurlar Altında".
In 2006, s-a casatorit cu actrita Dolunay Soysert, dupa o relatie ce dura de mai bine de patru ani, insa casnicia lor a inceput sa se deterioreze si au decis sa divorțeze in 2016, în baza unui acord, ramanand buni prieteni.


In 2018 a fost cooptat in serialul "Lacrimi la Marea Neagra" si a acceptat fara sa stea pe ganduri, sa joace alaturi de alti actori consacrati, precum Ulas Tuna Astepe, Irem Helvacıoğlu, cu care a stabilit frumoase relatii de prietenie.

Citeste si: Nefes si Vedat din "Lacrimi la Marea Neagra" cei mai aprigi dusmani pe platourile de filmare si cei mai buni prieteni in viata reala! Iata cat de bine se inteleg cei doi actori dincolo de rolurile jucate in serial!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", traieste cea mai frumoasa poveste de iubire in viata reala! Iata cine este barbatul care i-a furat inima frumoasei actrite!

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.