Nefes si Vedat din "Lacrimi la Marea Neagra" cei mai aprigi dusmani pe platourile de filmare si cei mai buni prieteni in viata reala! Iata cat de bine se inteleg cei doi actori dincolo de rolurile jucate in serial!

Author: D.I.

Irem Helvacıoglu si Mehmet Ali Nuroglu joaca magistral rolurile Nefes si Vedat in serialul "Lacrimi la Marea Neagra"!

Irem Helvacıoglu, frumoasa actrita turca, protagonista serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, are o viata demna de o productie cinematografica. In varsta de numai 29 de ani, Irem este o femeie care a stie ce isi doreste, este talentata si foarte apreciata in randul generatiei tinere de actori turci.

Actoria a fascinat-o dintotdeauna pe frumoasa Irem care a urmat, imediat dupa terminarea liceului, cursurile Conservatorului de Teatru Mujdat Gezen, din Istanbul.

Irem Helvacıoglu a fost rapid remarcata si, la doar 20 de ani, a debutat pe scena cu primul ei rol, intr-un serial politist. Fermecatoarea actrita pare sa gaseasca un sens in tot ce i se intampla in viata.
Productia infatiseaza povestea de viata a frumoasei Nefes, eroina serialului, al carei destin tulburator va capta atentia si va starni empatia telespectatorilor, care vor fi martori, prin intermediul micului ecran, ai unei realitati dureroase a societatii actuale: violenta domestica. 

Mehmet Ali Nuroğlu, actorul care da viata personajului Vedat Sayar, unul dintre protagonistii serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, intruchipeaza personajul negativ al productiei de succes.

Mehmet Ali Nuroglu si-a petrecut anii copilariei, si tineretea, datorita carierei militare a tatalui sau, in mai multe teritorii precum Patnos, Istanbul, Tekirdag și Ankara; a locuit o vreme si in Cipru.


A studiat la Departamentul de Filozofie al Universitatii Tehnice din Orientul Mijlociu, timp de 3 ani, dar s-a orientat apoi catre actorie, și a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat. Mehmet Ali Nuroglu a jucat in zeci de filme si piese de teatru, fapt care l-a evidentiat in randul celor mai experimentati actori turci.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii


Productia de succes “Lacrimi la Marea Neagra”, il prezinta pe Mehmet Ali Nuroğlu in rolul aprigului Vedat Sayar, sotul fermecatoarei Nefes Zorlu. Vedat este un prosper afacerist, aprig la manie si extrem de violent, care transforma cu usurinta viata sotiei sale si a fiului lor intr-un calvar. Nefes, eroina serialului, este intruchiparea femeii care se transforma din victima intr-o invingatoare.

Citeste si: Unul dintre cei mai indragiti actori din serialul "Mireasa din Istanbul" s-a logodit cu aleasa inimii sale! Iata cat de frumosi sunt impreuna si cat de mult se iubesc!

Citeste si: Actorii din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", surprinsi la spatele camerelor se filmat! Iata ce relatii frumoase de prietenie s-au legat dincolo de rivalitatile de pe platourile de filmare, conform scenariului!


Nefes si Vedat personajele care au cucerit publicul in productia "Lacrimi la Marea Neagra" au ajuns sa se cunoasca foarte bine si, in ciuda scenariului conform caruia sunt cei mai mari dusmani, Irem Helvacıoğlu si Mehmet Ali Nuroglu au stabilit o frumoasa prietenie dincolo de platourile de filmare.
Iata cum au fost surprinsi impreuna in timp in pauzele de la filmari:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.