Cine a folosit telefonul Luizei Melencu noaptea trecuta? Explicatiile

Autor: L.S.
Actualizat: 21 aug 2021, 01:00

O informație tulburătoare a apărut astăzi în legătură cu ancheta de la Caracal. Azi-noapte, pe la ora 1:00, telefonul Luizei Melencu a raportat activitate pe grupul de WhatsApp al prietenilor.

Una dintre colegele fetei dispărute în luna aprilie a fost pe fază și a făcut capturi de ecran. Colega a și sunat-o pe Luiza și a constatat că telefonul era închis. La scurtă vreme a ieșit din grup.

Luizei Melencu este fata de 18 ani dispărută în urmă cu patru luni și pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o și i-a aruncat rămășițele incinerate într-o pădure din apropierea casei.

Ziarul Adevărul scrie că o colegă a fetei de 18 ani a semnalat familiei că noaptea trecută a fost semnalată activitate pe contul Luizei de WhatsApp.

Mai precis, respectivul număr de telefon a ieșit de pe mai multe grupuri de corespondență.

Adevărul.ro publică și capturi de ecran care ilustrează operațiunea ce a avut loc la ora 1 fără patru minute.

Telefonul Luizei nu a fost găsit încă de anchetatori.

Colega fetei a încercat să și apeleze numărul Luizei, însă acesta era închis. Experți citați de Adevărul susțin că fie telefonul a fost găsit și deschis, iar ulterior numărul scos de pe toate grupurile, fie tehnicienii care lucrează la anchetă au cerut operatorului de telefonie mobilă clonarea cartelei SIM.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, mai mulți utilizatori ai aplicației de mesagerie scriu, pe forumuri, că numerele scoase din uz au ieșit automat din grupuri, după o perioadă.

sursa: digi24.ro

Citeste si: Explozia nucleara din Rusia, acuzatii grave: "Este o crima. Copiii se plimbau pe malul mării. Nimeni nu a emis o avertizare"

Citeste si: Rasturnare de situatie! Jador o vrea din nou pe Ella in casa "Puterea dragostei"! "Tu ai vrut sa o elimini pe Ella..." Afla ce reprosuri ii aduce Biancai si cum va reactiona concurenta, MAINE, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D

Citeste si: HALUCINANT! Ce a raspuns sotia unui barbat care a anuntat pe Facebook ca se va sinucide

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.