Cristina Ich a nascut. Primele imagini cu bebelusul si mamica

Author: L.S.
Actualizat: 24 nov 2020, 11:35
cristina ich a nascut Foto(6)
cristina ich a nascut

Cristina Ich a nascut si ne-a aratat imagini cu bebelusul ei. Iata ce a spus frumoasa vloggerita despre primele ei zile ca mamica

Cristina Ich a nascut. Primele imagini cu bebelusul si mamica

Cristina Ich a nascut si avem primele imagini cu bebelusul, imagini puse in spatiul public chiar de catre proaspata mama.

Mamica Ich arata senzational si se simte foarte bine. Tanara vloggerita a transmis cateva cuvinte fanilor ei din online.

Intr-o forma de zile mari si fericita, Cristina Ich a tinut sa isi salute fanii din online si sa le arate primele imagini cu bebelusul ei.

Tanara vloggerita le-a explicat celor care o urmaresc despre cum e cu burta dupa ce nasti si le-a spus cum se simte, intr-un insta story publicat recent.

Citeste si: BOMBA ANULUI! Cristina Ich e însărcinată in sase luni!

Citeste si: Christina Ich si-a unduit formele perfecte la plaja! Cat de bine arata jurata ''Bravo, ai stil!''

Citeste si: Ea e sosia Angelinei Jolie! Nu are nicio operatie estetica si seamana leit cu diva. Uite cine e tanara frumoasa, dar si desteapta

Cu bebelusul in brate si plina de energie, Cristina Ich a facut primul insta story dupa o perioada neobisnuit de lunga de absenta. Iata care au fost primele ei cuvinte pentru fanii din online:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

" Revin pe Story cat de curand! Am inviat din morti! Ce sa va zic? Dupa ce nasti nu ramai cu burta mai deloc. Si mi se vad si primele patratele. Cred ca am dat jos, de la spital si pana aici 10 kilograme. Sunt bine!", a spus Cristina Ich.

Cristina Ich, în vârstă de 31 de ani, și Alex Pițurcă au devenit părinți pentru prima dată vineri, 25 octombrie.

Cei doi au împreună un băiețel pe care-l vor boteza cu numele Noah Alexandru.

Citeste si: Cristina Ich e suparata! Vloggerita nu e persoana publica, nici vedeta: "Aratam ca o femeie scapata de la nebuni"

Citeste si: Christina Ich, mesaj dur pentru fiul ei: "Noah Vladimir Igor, cum te vei numi..."

Citeste si: De ce a ținut Cristina Ich sarcina SECRETĂ până acum? Motivul este incredibil

 

Taguri: