Cristina Ich e suparata! Vloggerita nu e persoana publica, nici vedeta: "Aratam ca o femeie scapata de la nebuni"

Autor: L.S.
Actualizat: 21 nov 2020, 16:45

Cristina Ich are stari de nervi si este suparata pe oamenii de presa care scriu articole despre ea! Cum a reactionat vloggerita la comentariile despre ea

Vloggerita Cristina Ich este tare suparata pe oamenii de presa, care scriu articole despre cum arata ea, ce face sau la ce ora merge la cumparaturi. Ich a mentionat, intr-un story, pe Instagram, ca ea nu este nici persoana publica, nici vedeta, ci este o fata de pe online si asa vrea sa ramana.

Cristina Ich nu e persoana publica, nici vedeta: "Aratam ca o femeie scapata de la nebuni"

"Rog oamenii de presa sa nu mai foloseasca diminutivul graviduta". Cristina Ich este suparata pe jurnalisti pentru ca s-au scris articole despre ea si activitatile ei din ultima perioada, in care vlogerita a fost numita "vedeta", "persoana publica" sau "iubita lui...". Nici apelativul "graviduta" nu ii place foarte mult Cristinei Ich!

Citeste si: BOMBA ANULUI! Cristina Ich e însărcinată in sase luni!

Citeste si: De ce a ținut Cristina Ich sarcina SECRETĂ până acum? Motivul este incredibil

Vlogerita a explicat motivele pentru care iese la cumparaturi in toiul noptii, iar umorul cu care a comentat stirile scrise despre ea este delicios.

Cristina Ich: "Aratam ca o femeie scapata de la nebuni"

" Pai normal ca ma duc la doua noaptea la cumparaturi, ca vreau sa scap de voi si am impresia ca atunci nu ma vede nimeni! <<Graviduta s-a dus la cumparaturi pentru ca avea pofte!>>.

Nu, n-avea pofte! Si da, ma duc in pijamale. Si nu eram de nerecunoscut! Nu port extensii sau gene false, acesta e parul meu!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

S-a scris ca Ich arata ca o gospodina! Nu, nu aratam ca o gospodina! Aratam ca o femeie scapata de la nebuni, asta e cu totul altceva! Si ca s-a scris <<Cristina Ich, iubita lu'...,>>, eu nu m-am facut cunoscuta ca iubita cuiva! Cristina Ich eram si inainte! Terminati cu stirile ca eu nu sunt vedeta, nu am treaba cu lumea asta! Nu vedeti ca nu-mi pasa! Daca primesc un premiu Nobel in literatura, atunci va rog frumos sa scrieti despre mine! Pana atunci, ca prezint doua creme si trei chiloti asta nu ma face

vedeta! Nu ma mai enervati! Sunt constienta unde imi e pozitia! Eu sunt o fata de pe online si aici vreau sa raman!", a spus Cristina Ich, intru-un Insta- Story recent.

Citeste si: Christina Ich, mesaj dur pentru fiul ei: "Noah Vladimir Igor, cum te vei numi..."

Citeste si: Christina Ich si-a unduit formele perfecte la plaja! Cat de bine arata jurata ''Bravo, ai stil!''

Citeste si: Cristina ICH, declaratie de dragoste inedita pentru Bursucu! Uite cum il da gata pe prezentatorul de la "Roata Norocului”, azi, de la 20.00, la Kanal D

 

 

Taguri: