Cu ce l-a supărat “Moş Gerilă” pe Victor Slav? Distracţie maximă cu Orlando şi Ţibulcă, la matinalul de la Radio Impuls - “Scularea”

Autor: D.I.
Actualizat: 10 dec 2019, 13:23
video Foto(4)

Victor Slav, îndragita vedetă Kanal D, le-a dat romanilor “Scularea” astăzi, cu Radu Ţibulcă și Orlando Ivan, prezentatorii matinalului de la Radio Impuls.

Carismaticul prezentator s-a alăturat colegilor săi, oferindu-le ascultătorilor din energia sa debordantă, dar şi din farmecul irezistibil.

Victor Slav a dat curs întrebărilor venite din partea lui Orlando şi Ţibulcă, cei trei făcând haz de “necaz”, atunci când întrebările erau “incomode”. Victor, vestit pentru calmul său, a răspuns surprinzător la întrebarea “Cum reacţionezi în trafic, atunci când este aglomerat?”, stârnind reacţii spumoase în studioul matinalului.

“<Povestea> că Victor Slav e calm este … un mit. Desigur că educaţia primită, cei 7 ani de acasă mă determină să mă comport civilizat. Pot afirma despre mine că sunt un om stăpânit!”, a răspuns Victor.

Luna cadourilor se apropie cu paşi repezi de sărbătoarea cea mare şi, cum împodobirea bradului este o tradiţie importantă, Victor Slav a dezvăluit care este opţiunea sa în alegerea pomului de Crăciun.

“Prefer bradul artificial. Dar, e adevărat, bradul natural îmi aduce aminte de copilărie!”, marturiseşte Victor.

  Simpaticul prezentator a rememorat o întâmplare inedită, din perioada comunistă, în vremea când <Moş Gerilă> venea la cei mici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Când eram eu copil, exista <Moş Gerilă>. Îmi aduc aminte că într-un an a venit <Moş Gerilă> cu un tramvai de jucărie, din metal. Tramvaiul acela avea desenaţi, la geamuri, nişte copii, care păreau înghesuiţi; atât am plans, părea atat de urâtă jucaria J! Chiar o voi intreba pe mama dacă mai are tramvaiul meu de jucarie ”, rememorează amuzat, Victor.

Citeste si: Simona Pătruleasa, luată la întrebări de Orlando şi Ţibulcă în matinalul “Scularea”, de la Radio Impuls

Citeste si: Vedetele Kanal D au dat startul Sarbatorilor de iarna! Simona Patruleasa si-a aniversat ziua de nastere alaturi de sute de oameni, in cadrul evenimentului din Bucuresti Mall- Vitan

Citeste si: Victor Slav este topit dupa fiica sa! Prezentatorul Kanal D povesteste despre abilitatile artistice ale fiicei sale: "Promite a deveni o mare dansatoare!"

Nu pierde ţi, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00, matinalul “Scularea”, cu Orlando şi Ţibulcă, la Radio Impuls.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.