Cu cine se iubeste in viata reala Zeynep, din serialul “Pretul Fericirii”? Prietenul ei este un model celebru din Turcia

Autor: D.I.
Actualizat: 06 sep 2020, 12:50
video Foto(6)

Sevda Erginci, frumoasa actrita care o interpreteaza pe Zeynep, in serialul "Pretul Fericirii", difuzat de luni pana miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D, are o relatie cu celebrul actor si model turc Yilmaz Kunt, castigator al premiului “Best Model in Turkey”, 2015.

Cei doi au fost fotografiati de mai multe ori impreuna, dar niciodata nu au dat multe detalii in ceea ce priveste viata lor privata. Tineri, frumosi, avand cariere de succes, Sevda si Yilmaz au devenit rapid tinta presei din Turcia.

Recent, acestia au fost surprinsi impreuna, in cautarea locuintei perfecte. Zvonurile sunt ca cei doi doresc sa isi achizitioneze o locuinta pentru a convietui impreuna, semn ca relatia lor este una serioasa.

Sevda Ergici s-a nascut in anul 1993, in Istanbul, intr-o familie instarita de intelectuali. Parintii i-au remarcat talentul actoricesc si au indrumat-o, inca de cand era doar un copil, sa urmeze o cariera artistica.

Citeste si: Zeynep din serialul "Pretul fericirii", actrita de succes de la varsta de 15 ani! Iata ce evolutie frumoasa a avut miniona Sevda Erginci!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Frumoasa actrita si-a fructificat pasiunea pentru teatru, din liceu, la varsta de 15 ani. Sevda a inceput sa joace in piese de teatru, initial in cadrul unor concursuri, ajungand sa fie distribuita si in piese pe marile scene ale teatrelor din Istanbul.

Nu ratati serialul "Pretul Fericirii", difuzat de luni pana miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.