Culita Sterp la "Puterea Dragostei". Surpriza de proportii: ce pune la cale fratele lui Iancu

Autor: L.S.
Actualizat: 06 sep 2020, 14:40

Culita Sterp s-a dus in Turcia, la concurentii de la "Puterea Dragostei". Artistul pregateste un clip care va fi o mare surpriza pentru fani.

Culita Sterp s-a dus in Turcia, sa-si viziteze fratele, concurent la" Puterea Dragostei". Impreuna cu Iancu si cu ceilalti baieti care participa la showul matrimonial, Culita Sterp a iesit la un restaurant.

Dorul de fratele mai mic l-a facut pe cantaret sa calatoreasca peste hotare, insa mai sunt si alte motive pentru care Culita s-a dus la intalnirea cu concurentii emisiunii de la Kanal D.

Se pare ca fanii cantaretului vor avea parte de o surpriza de proportii si lumea vorbeste deja despre o colaborare intre Culita Sterp si Jador, dar si despre urmatorul clip al artistului, in care va aparea Roxana, de la "Puterea Dragostei, alaturi de Iancu, fratele mai mic al cantaretului.

Citeste si: Uimitor! Cum arata Bernadett la 15 ani. Cat de dragalasa era noua concurenta de la "Puterea Dragostei"

Citeste si: Bernadett e o BOMBA sexy! Cum arata noua concurenta de la "Puterea Dragostei" cand renunta la haine

Iata cum a fost surprins Culita Sterp, cand si-a vizitat fratele:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"În vizită la băieții de la Puterea Dragostei, și să filmăm niște clipuri noi! P.S. imi era prea dor de Iancu. Băieți super de treaba", a scris Culita pe o retea de socializare.

Comentariul facut chiar de indragitul cantaret, alaturat fotografiei in care apare cu baietii de la" Puterea Dragostei" este completat de urari si felicitari ale fanilor, dar si de indemnuri in ce priveste viitorul artistic al lui Culita Sterp.

Citeste si: SOC! Ce facea Larisa de la "Puterea Dragostei" in fata camerelor, in urma cu noua ani! Nu o sa-ti vina sa crezi ce talent are

" Faci clip cu Iancu si Roxana", a scris un fan al artistului." Fa o melodie cu Jador", este un alt comentariu la fotografia in care Culita este cu baietii de la "Puterea Dragostei", alaturi de Jador.

" Culiță fa un videoclip cu iancu și cu Roxana sunt frumoși amdoi"," O melodie cu Jador cumva in viitor?", sunt alte comentarii ale celor care il urmaresc pe artist pe retelele de socializare.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal d

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.