Culita Sterp s-a rasturnat cu masina. Cel mai cumplit moment: Iancu si surorile erau si ei in microbuz

Autor: L.S.
Actualizat: 21 aug 2021, 11:35

Culita Sterp si cei trei frati ai sai au avut un accident teribil, din care doar Dumnezeu i-a salvat. Putina lume stie ce s-a intamplat, in urma cu cativa ani.

Culita, Iancu si cele doua surori sunt extrem de uniti si se simt fericiti ca se au unul pe celalalt.

Cei patru frati nu au avut cea mai usoara copilarie, iar munca fizica era ceva obisnuit pentru toti pentru ca s-au nascut si au crescut la o ferma. Parintii lor au avut dintotdeauna animale, iar aceasta a fost intotdeauna singura sursa de venit a familiei.

Putina lume stie detalii despre falilia lui Culita, care acum se bucura de mult succes si e cunoscut in toata tara, dar si peste hotare.

Citeste si: Carmen de la Salciua nu-si mai incape in piele de fericire: "Doamnee ce dimineata!"

Citeste si: Cea mai urata femeie din lume este acum un model pentru tineri! Lizzie Velasquez are o poveste de viata uimitoare

Dincolo de zambetul seducator, Culita Sterp e un tanar care ii e recunoscator lui Dumnezeu ca e in viata pentru ca el si cei trei frati au fost la un pas de a parasi aceasta lume.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In urma cu 6 ani, in timp ce veneau de la mare, cei patru frati s-au rasturnat cu masina." Veneam de la mare, toti patru, cu microbuzul nostru si eu conduceam. Eram aproape de casa, mai erau 15 milometri si ne mai opriseram pe drum, am mai dormit! Nu stiu cum, m-a luat somnul, am atipit si ne-am rasturnat cu masina.

Iancu si fetele dormeau. Dar am avut noroc ca a ajutat Dumnezeu dupa ce a fost si ne-am revenit.", declara artistul pentru "Agentia VIP"

Citeste si: Jador extrem de nervos. Ce a patit concurentul de la Puterea Dragostei in aeroportul din Turcia: "E cea mai proasta zi din viata mea"

Citeste si: Andreea Raicu a recunoscut de ce au parasit-o toti barbatii din viata ei. Vedeta avea o problema serioasa

Citeste si: Video. Marturia cutremuratoare a femeii in bratele careia a murit politistul din Timis. "Si Salvarea si Politia au venit cam tarziu"

 

 

Taguri:

Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.