Video. Marturia cutremuratoare a femeii in bratele careia a murit politistul din Timis. "Si Salvarea si Politia au venit cam tarziu"

Autor: L.S.
Actualizat: 13 iul 2022, 22:20

Cristian Amariei a fost împuşcat mortal duminică, în timp ce îl urmărea pe Ionel Marcel Lepa, un recidivist cu un trecut întunecat.

Alături de poliţist, în ultimele sale clipe de viaţă, a fost Angelica Toma, o localnică a cărei mărturie este de-a dreptul cutremurătoare.

Angelica Toma povesteşte îngrozită cum i-a acordat primul ajutor lui Cristian Amariei, iar mai apoi l-a privit neputincioasă cum se stinge din viaţă. Apoi, femeia a făcut un atac de panică, a fost luată de medici şi urcată în ambulanţa în care se afla şi Cristian Amariei.

Acum însă, îşi aminteşte cu tristeţe de cele văzute şi mai ales, de cele trăite chiar în faţa casei ei, potrivit lugojeanul.ro.

" Eram în pat în pijama, s-au auzit primele două împuşcături. Am ieşit la drum. Am băgat fata înăuntru şi atunci poliţaiul o strigat: L-o împuşcat, L-o împuşcat, şi mi-o făcut semn încolo. Atunci normal că m-am dus, era poliţaiul căzut jos.

Ei fugeau după infractor şi eu am rămas cu el acolo, să îi dau primul ajutor, să sun la salvare. Şi ei or fugit, se trăgeau focuri de armă ca în vestul sălbatic. Mi-o fost frică că împuşcă fata, s-o speriat, degeaba am trimis-o acasă, s-o prins de pom. Apoi am sunat la Salvare, la Poliţie la Timişoara, am zis că poate îl prinde în aşa de scurt timp. Dar îmi pare foarte rău, Poliţia o venit cam târziu.
Şi salvarea şi Poliţia or venit cam târziu."
, a spus Angelica Toma.

Cristian Amariei s-a zbătut între viață și moarte, după ce a fost împuşcat în gât de interlop, în timpul desfăşurării unui filtru de trafic. La vârsta de 43 de ani, poliţistul a trecut în nefiinţă, lăsând în urmă lacrimi şi durere.

"Eram disperată.

Când l-am văzut că moare şi nu pot să-l ajut... Poliţia, jandarmii şi ăia... cred c-o fost după o oră, foarte târziu. Am avut clipe groaznice, ştiind că mi-o murit în braţe.", a continuat femeia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce a spus criminalul politistului din Timis? Acestea au fost ultimele cuvinte ale lui Marcel Lepa, inainte să se spanzure

Citeste si: Anunt important! Ce se intampla cu SALARIILE bugetarilor

Citeste si: Cresc pensiile! Anuntul care spulbera orice dubiu. cat va fi punctul de pensie

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.