Cum arata Ana-Maria, noua concurenta de la "Puterea dragostei", fara machiaj? Iata ce ten perfect are concurenta si cat de frumoasa este fara pic de make-up!

Autor: Daniela Iliuta

Ana-Maria, noua concurenta de la "Puterea dragostei" a acaparat atentia tuturor baietilor cand si-a facut aparitia in "casa iubirii".

Inca de la intrarea sa in casa "Puterea dragostei", Ana-Maria i-a incantat pe baieti cu frumusetea si carisma sa. Asemenea unei "Cosanzene", tanara a marturisit ca a avut o relatie cu Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei" si ca in prezent, se simte atrasa de Bogdan Mocanu, pentru care a si intrat in emisiune si pe care l-a placut inca de la inceput.


Desi a intrat cu un optimism debordant in casa "Puterea dragostei", Ana-Maria s-a lovit de atitudinea extrem de dura si de replicile acide ale Roxanei, fosta iubita a lui Mocanu, care nu
a stat deloc pasiva la aparitia rivalei sale. Dimpotriva, Roxana a trecut la atac si i-a atras atentia tinerei, dandu-i de inteles ca nu ii va lasa cale libera catre inima lui Bogdan.


Mai mult decat atat, Roxana a afirmat ca vrea sa plece din emisiune dupa ce a vazut-o pe Ana-Maria langa Bogdan Mocanu
"Nu mai rezist in emisiunea asta. Mor de nervi.
Nu pot sa-l vad cum sta langa o lesinata ca asta!", a spus Roxana.

Citeste si: Ce mama superba are Ana-Maria de la "Puterea dragostei"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit tanara de la mama sa!


Ana-Maria a cucerit telespectatorii inca de la prima sa aparitie in casa "Puterea dragostei" cu frumusețea ei. Insa si baietii din casa au fost de-a dreptul incantati.
Mai mult decat atat, Jador a afirmat la vederea tinerei ca aceasta seamana foarte mult cu Laura Cosoi.
Ana-Maria a mostenit frumusetea de la mama ei, care arata superb. Concurenta se mandreste cu cea mai importanta fiinta din viata sa, de aceea nu s-a sfiit sa publice imagini in care au fost surprinse impreuna.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Moment de senzatie in camera de hotel a unui concurent de la "Puterea dragostei"! Bobicioiu si Iancu Sterp au pus la cale o farsa inedita colegului lor! Iata cum a reactionat tanarul!


Chiar daca in cadrul emisiunii "Puterea dragostei", Ana-Maria apare mereu cu machiata, aceasta arata fara cusur si atunci cand nu foloseste make-up. Tanara nu s-a ferit niciodata sa publice imagini in care apare cu tenul natural care arata impecabil.

Iata ce ten perfect are concurenta si cat de frumoasa este fara pic de make-up!