Cum arata Carmen de la Salciua dupa sarbatori. Artista s-a dezbracat de tinutele elegante si s-a intors la sala de sport

Author: L.S.
Actualizat: 13 ian 2020, 15:12
Foto(4)

Carmen de la Salciua s-a intors dintr-o frumoasa vacanta petrecuta cu fostul sot, Culita Sterp si si-a reluat programul la sala de sport. Cum arata Carmen de la Salciua dupa sarbatori

Carmen de la Salciua s-a intors dintr-o frumoasa vacanta in Elvetia si asa s-a incheiat perioada de relaxare a artistei. Sarbatorile de iarna i l-au adus alaturi pe fostul sot, iar relatia dintre ea si Culita Sterp este mai buna ca niciodata.

Dar dupa atata relaxare, artista s-a intors la lucru si nu a uitat nici sa isi reia antrenamentele la sala. Anul trecut, artista s-a mandrit cu silueta ei de invidiat pe care a obtinut-o cu mult efort, iar sportul este deja in agenda zilnica a cantaretei.

Nu au fost deloc putine kilogramele de care a scapat, iar din primavara anului trecut artista se mandreste cu o silueta de model.

Dar toata lumea pune kilograme pe talie de sarbatori si cu totii ne rasfatam cu bunatati in aceasta perioada. Nu si Carmen de la Salciua, care nu a uitat cat de dificil a fost sa scape de kilogramele in plus in trecut.

Artista se mentine intr-o forma exemplara, iar tinutele ii vin ca si turnate.

Citeste si: Carmen de la Salciua si Culita Sterp au facut anuntul! Sunt sau nu impreuna? Acum e CLAR!

Citeste si: Carmen de la Salciua e cu iubirea vietii ei in Paradis. Fanii sunt in delir. Cine este barbatul cu care artista a plecat in vacanta

In programul zilnic al artistei este si antrenamentul la sala, chiar daca uneori este obosita sau nu are chef. Artista a recunoscut in repetate randuri ca sportul o face sa se simta bine nu doar fizic ci si psihic. Nu este nimic nou in faptul ca sportul face minuni pentru sanatatea oricui, iar Carmen este un exemplu in acest sens.  Efortul de a merge la antrenament a devenit de mult o placere, iar rezultatele se vad cu ochiul liber, caci artista se mandreste cu o musculatura ferma si un tonus grozav.

Iat-o pe artista, imbracata sumar, la sala de forta:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Carmen de la Salciua si Culita Sterp devin parinti? Se pregatesc de marele anunt

Citeste si: Carmen de la Salciua, adevarul despre impacarea cu fostul sot. A spus-o chiar ea, iar fanii nu s-au mai abtinut

 

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.