Cum arata Denisa de la ''Puterea dragostei'' pe vremea cand avea parul ROZ! Abia o mai recunosti!

Autor: O.P.
Actualizat: 23 nov 2020, 13:55

Denisa este una dintre cele mai noi concurente din casa ''Puterea dragostei''. Aceasta a venit in emisiune pentru a-si gasi sufletul pereche.

" M-am născut în Baia Mare, dar stau în Londra de 5 ani. Am 25 de ani din martie. Lucrez ca security officer la un hotel de 5 stele", le-a dezvăluit Denisa băieților. 

Denisa are un trup superb si deja le-a atras atentia concurentilor din casa ''Puterea dragostei''. 

Denisa de la ''Puterea dragostei''

Citeste si: Iancu Sterp, de la "Puterea dragostei", in tandreturi cu Denisa, noua concurenta! Iata cum au fost surprinsi cei doi, in cabina de machiaj!

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei" si-a gasit marea iubire? "M-am indragostit rau, sunt indragostita lulea, ce e mai frumos in viata asta decat sa iubesti..."

Denisa este detinatoarea unui posterior care ar putea concurea cu usurinta cu cel al lui Kim Kardashian. Dar uite cum arata Denisa in urma cu cativa ani, atunci cand avea parul roz. Era o adevarata bomba sexy, iar imaginile o dovedesc: 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Denisa, noua concurenta de la "Puterea dragostei", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul acesteia, cand nu se afla in fata camerelor de filmat!

Citeste si: Kevin și Denisa, noul cuplu de la "Puterea dragostei"? Ce a mărturisit tânărul. I-a spus totul Andreei Pirui!

Citeste si: Iancu Sterp, de la "Puterea dragostei", in tandreturi cu Denisa, noua concurenta! Iata cum au fost surprinsi cei doi, in cabina de machiaj!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.