Cum arata Ella, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", la scurt timp de la plecarea din emsiune! Iata cum a fost surprinsa frumoasa bruneta!

Autor: D.I.

Ella a fost una dintre cele mai indragite concurente din sezonul doi al show-ului matrimonial "Puterea dragostei".

Ella a fost una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al doilea sezon "Puterea dragostei". Frumoasa bruneta a intrat in casa iubirii pentru a-l cunoaste mai bine pe Jador, pe care pusese ochii de ceva vreme.
Cei doi au incercat sa formeze un cuplu insa in cele din urma totul s-a dstramat, deoarece Jador lansat o avalansa de reprosuri, dupa ce cativa sustinatori ai acestuia i-au trimis imagini si o inregistrare cu ea pentru a o discredita.

Cel care a declansat furtuna in platou a fost Jador, care a lansat acuzatii grave la adresa Ellei, dupa ce a primit cateva mesaje suspecte care o incriminau.
Se pare ca Ella ar fi vorbit despre Jador cu alte persoane, dand de inteles ca nu isi doreste, de fapt, o relatie cu el, ci doar pentru faptul ca ar fi avut multe de castigat ca imagine.

"Esti o falsa! Falsa pamantului care esti!", a spus Jador.

Uluita de jignirile lui Jador, Ella a parasit platoul emisiunii, retragandu-se in culise, pentru a incerca sa se calmeze si a intelege ce anume ii reproseaza Jador atat de vehement.
Intre timp, Jador a decis sa arate tuturor care sunt mesajele cu pricina. Acesta si-a adus telefonul mobil si i-a aratat Andreei Mantea ce anume l-a facut sa nu mai aiba incredere deloc in Ella.

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a postat o imagine, dar i-a scapat un detaliu rusinos!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La sugestia Andreei Mantea, Jador a mers in culise, pentru a purta o discutie serioasa cu Ella si pentru a-i cere acesteia explicatii.
Gala s-a incheiat si mai trist pentru Ella, deoarece aceasta a fost cea care a parasit casa "Puterea dragostei", dupa ce in prealabil isi rugase colegii sa o voteze spre eliminare. Desi si-a dorit sa plece din casa, mai ales dupa cearta cu Jador, Ella a suferit enorm ca lasa in urma tot ceea ce a insemnat show-ul matrimonial, in care intrase cu speranta in suflet ca isi va intalni marea dragostei

si chiar se va si casatori.
Dupa plecarea din emisiune, Ella a tinut sa ii puna la punct pe cei care au reusit sa o discrediteze in fata lui Jador, dupa ce i-au trimis mai multe imagini si inregistrari compromitatoare.



La scurt timp de la eliminarea sa din casa "Puterea dragostei", Ella a decis sa plece intr-o calatorie mult visata, in China, pentru a se relaxa si a se elibera de toate tensiunile acumulate in perioada zbuciumata petrecuta in cadrul emisiunii.
Tanara si-a surprins fanii cu cateva imagini inedite din Macao.
Dupa intoarcerea din China, Ella a calatorit si prin tara. Aceasta a ajuns la mare, unde a fost surprinsa plimbandu-se pe faleza, in dreptul cazino-ului din Constanta.

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.